x

ZA SRCE JE UJEO? Rada Manojlović prvi put progovorila o Harisovoj prevari!

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije otkako se za nju saznalo. Prvo su je negirali, pa su o njoj ćutali, a sada su odlučili da prvi put otvoreno progovore. Pravo je čudo kako su mjesecima uspijevali da ćute o svojoj vezi jer prosto ne mogu da sakriju sreću na licu.

Rada je odmah priznala osjećanja prema Harisu.

 

``Haris je za mene najljepši i najbolji. Ne može da se uporedi ni sa jednim mojim bivšim momkom``, priča Rada sa osmijehom na licu.

 

Haris, s duge strane, objašnjava zašto ne vole da pričaju o svojoj vezi.

 

``To je naša privatna stvar. Nećemo previše da otkrivamo o tome. Što manje ljudi zna šta se dešava, duže traje sreća. Ovako nam je ljepše i sigurnije``, priznaje Haris, a Rada se nadovezuje:

 

``Znam da je ljudima zanimljivo da čitaju o ljubavima poznatih, ali neke stvari hoćemo da sakrijemo. Zato izbjegavam priču o tome jer se tako bar ne kajem na kraju. Mediji uvijek pišu, ali ako ja ne pričam, onda nema zbog čega da mi bude žao. Znam da nisam ja rekla ništa. Tako me ne boli glava. Mnogo se loše osjećam kad budem izigrana, a ovako se ne nerviram. Jedni pišu smuvali se, drugi raskinuli, treći pominju prevaru... Meni to odgovara``, kaže Rada, koja tvrdi da njen odnos s Harisom ništa od toga ne može da poremeti.

 

``Našu vezu ne mogu da ugroze ni naslovi ni likovi koji se ubacuju u te priče. Naravno, Haris je mlad, lijep, zgodan, zanimljiv, atraktivan... Logično je da su djevojke oko njega i da se pravi drama na tu stranu. Za njega su zainteresovane sve djevojke``, kroz smijeh će Rada koja, međutim, negira da je ljubomorna i da joj te djevojke smetaju.

 

``Znate, kao što kaže pjesma ``jedna gore, jedna dole``... To sve govori o njihovim šansama``, samouvjereno će Rada.

 

Harisu, kao i Radi, smetaju zlonamjerni novinski naslovi, a posljednji u nizu je da njegovi roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

 

``Nije tačno da moji roditelji ne vole Radu. Ona ima simpatije moje porodice. To je više medijska hajka. U svakom slučaju, misle sve najbolje. Igrom slučaja, upoznali su je na snimanju jedne emisije i imaju lijepe utiske o njoj``, otkriva Haris i priznaje da mu Rada puno znači i u poslu. Kako kaže, uvijek prihvata njene savjete kada bira pjesme.

 

``Ona mi je velika podrška. Prija mi ta saradnja s njom i uvažavam njeno mišljenje jer je dugo na estradi i ima njuh za hit``, ističe Haris, koji otkriva i da sprema još jedna duet s Radom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.