x

ZABORAVITE LUKASA KOJEG STE POZNAVALI: Nemate pojma kakvu folker frizuru sada ima!

Popularni pjevač Aca Lukas iza sebe ima mnoštvo hitova i armiju publike koja ga podržava i prati na nastupima. Ono što je trenutno najnovije kod njega jeste frizura, a uskoro stižu i novi spotovi i pjesme.

– Već duže vrijeme razmišljam šta da radim sa kosom i riješio sam da je malo skratim. Mislim da je ovako prikladnije. Sonja je oduševljena, a i meni se sviđa – rekao je Aca.

 

Na nastupu u jednom poznatom beogradskom klubu nije prisustvovala njegova supruga Sonja jer je kako je objasnio morala da ostane kod kuće sa kćerkom.

 

– Viktorija je malo više vezana za mene, vjerovatno zato što sam često odsutan od kuće, ali zato kada se probudi prvo kaže mama – rekao je pjevač i dodao da joj njegovo odsustvo veoma teško pada i da pati.

 

Kada su u pitanju svirke po klubovima i neki koncerti poput onog tradicionalnog, početkom novembra koji organizuje za svoj rođendan, ističe da sve ima svoje draži.

 

– Kada pjevam u klubu prisnija je atmosfera, bolja interakcija, dok je na koncertu sve glamurozno i veliko – objasnio je Lukas.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.