x

ZABORAVLJENE LJUBAVI DEVEDESETIH: Da li ste znali da su ove domaće zvijezde bile u vezi?

Mnoge estradne veze i ljubavi koje su devedesetih bile glavna tema tračeva, danas su skoro potpuno zaboravljene. A za neke je teško i povjerovati da su se zaista desile.

Marina Perazić i Vlado Georgiev

 

Nakon što je Marina u rijalitiju Farma 2009. otkrila da je bila u vezi sa popularnim pjevačem, kasnije je i on to priznao, naglasivši da je to bilo prije 20 godina. Marina je kasnije ispričala da Vlado nije za brak, ali da je bio dobar kao igračka.

 

Ceca Slavković i Željko Joksimović

Mnogi se sjećaju burne romanse Željka Joksimovića i Leontine, koji su bili saradnici, pa ljubavnici, pa nakon raskida i neprijatelji. Tek nedavno su se ponovo pomirili, i to na inicijativu pjevačeve supruge Jovane. Ipak, mnogi su zaboravili da je Željko prije Leontine bio u vezi i sa Svetlanom Cecom Slavković, kao i sa Adrijanom Čortan.

 

Srđan Čolić i Ana Stanić

Frontmen grupe Mobi Dik tek nedavno je priznao da je bio u vezi sa Anom, ali i sa Aleksandrom Perović, dok su bile sa njim u grupi.

 

- To smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam volio i jednu i drugu - rekao je on.

 

Jami i Milo Đukanović

 

Crnogorski premijer imao je aferu sa Jasnom Milenković Jami devedesetih.

 

- U tom momentu ja sam bila jedna od najpopularnijih pjevačica u zemlji. On je u tom momentu doživljava političko uzlijetanje koje nije moglo da se zaustavi - ispričala je Jami, te dodala da je Milo slao helikopter ili mali avion po nju kako bi mogla da dođe u Podgoricu.

 

Sandra Meljničenko i Pera Tap 011, Marko Jarić, Gagi Đogani

Prije nego što se udala za ruskog bogataša, Sandra se prezivala Nikolić i imala je veze sa mnogim poznatim ličnostima. Navodno se zabavljala sa Markom Jarićem, a jedan od njenih prvih momaka bio je i Pera iz grupe Tap 011. Nedavno je i Gagi Đogani izjavio da je bio u vezi sa Sandrom, kada je on imao 19, a ona samo 14 godina.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.