x

ZABORAVLJENO SVJEDOČENJE MALE JANE: Otkrila šta joj je to mama dala, a to je poslije pronađeno pored Jeleninog tijela!

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), koji je povodom ovog slučaja uhapšen u petak, 15. septembra u svojoj kući u Borči, i dalje je u pritvoru. Međutim, ponovo su aktuelne priče od prije godinu dana. On je prije tačno godinu dana, 20. septembra 2016. godine, saslušan u policiji kako bi u cilju istrage razjasnio sve nedoumice u vezi sa kobnim danom kada je pjevačica nestala.

Inspektore je tada posebno zanimalo to kako je kačket nađen pored Jeleninog tela, kada ga je 2. aprila na nasipu u Borči, neposredno prije zločina, dala kćerki Jani.

 

Kako se tada pisalo, djevojčica je prilikom razgovora sa policajcima ispričala da je tog dana mami dala cuclu, a ona njoj kačket, nakon čega je Jelena otišla na trčanje.

 

- Mala Jana, iako je tada imala pet godina, i dalje je nosila cuclu. Jelena je na sve načine pokušavala da je odvikne od toga, ali je dijete i dalje nosilo. Sve ovo oko nestanka za djevojčicu je bilo veoma stresno. Inspektori su zbog toga nekoliko puta razgovarali sa njom. Bili su pažljivi kako dijete ni na koji način ne bi bilo povrijeđeno. Jana je u jednom od razgovora, kada je stekla povjerenje inspektora, ispričala da je tog dana kada je njena mama nestala, s roditeljima bila na nasipu u Borči. Rekla je da se mama spremala za trčanje, a ona je ostala s tatom i čekala da se vrati - rekao je tada sagovornik blizak istrazi za Srpski telegraf.

 

Prema njegovim riječima, policajce je najviše iznenadilo kada im je Jana u jednom razgovoru rekla da je kod nje ostao mamim kačket.

 

- Djevojčica je ispričala da joj je Jelena rekla: ``Daj mami cuclu, a ja ću tebi kačket. Čuvaj ga dok se ne vratim``. Jelena je na taj način htjela da da je odvoji od cucle. Nažalost, to je bio posljednji put da su se majka i kćerka vidjele. Međutim, sve to ne bi bilo toliko čudno da sljedećeg dana u kanalu u Crvenki pored Jeleninog tijela nije nađen kačket, upravo onaj koji je ostavila kćerki na čuvanje - objasnio je tada izvor iz istrage.

 

Zoran Marjanović je zbog brojnih nelogičnosti prošle godine za samo dvije nedjelje u svojstvu građanina saslušan nekoliko puta.

 

- Inspektori od prvog dana sumnjaju da on zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvijetljen. Iako je često u zgradi policije, Marjanovići ne popuštaju. Sve je nervozniji, ali za sada nije podlegao pritiscima. Kad su ga ponovo pitali o danu kad je Jelena ubijena, nije se držao istog redoslijeda dešavanja, kao što je to ranije činio. Zbog toga se sumnja da Zoran dosta toga zna, i da će kad tad da ``propeva``, i otkrije ko stoji iza brutalnog ubistva - govorio je izvor iz istrage, a prenijeli mediji.

 (Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.