x

ZADRUGA NE TRPI TAJNE: Luna i Sloba izvaljeni, odala ih ŠIFRA! Anabela kriva - RASKRINKANI SU!

Opšte je poznata stvar da je Anabela Atijas, Lunina mama, sinoć dobila dozvolu od Velikog šefa kako bi posjetila svoju mezimicu. Luna je jako bolesna, pa je produkcija riješila da je usreći, ne bi li njen oporavak kraće trajao. Prilikom njihovog susreta, Anabela i  Luna su najviše pričale o ljubavnoj vezi mlade blogerke, koja je od strane javnosti žešće osuđena. Ipak, Anabela je kćerki dala vjetar u leđa i blagoslov da čuva i štiti svoju ljubav, porodica je uz nju i svi oni vole Slobu.

Poslije razgovora sa majkom, Đoganijeva se vratila svom dragom u zagrljaj, oboje su skinuli bubice i poveli jedan misteriozni razgovor.

 

- Samo mi je drago da si raspoložena i da si srećna - rekao je Sloba Luni, a ona ga je poljubila i rekla da ga voli najviše na svijetu.

 

Slobi je njeno raznježeno ponašanje bilo čudno, pa ju je upitao odkud sad to?

 

- Pa uvijek sam te voljela - rekla mu je Luna, a nakon toga su počeli da šapuću nešto u tajnosti. Luna je pomenula svoju mamu Anabelu, što se može pročitati sa njenih usana, a Sloba je na to odreagovao riječima:

 

- Vorteks sam.

 

Ovo je šifra koju je Sloba poslao Luni, i do sada, samo su oni znali šta to znači. Naime, vorteks je zakon privlačenja, ljubavi, dimenzija pozitivne energije, a po fazi u kojoj se par nalazio skroz se može zaključiti da su se prepustili ljubavnoj idili.

 

Nakon što je Anabela aminovala njihovu vezu, Sloba i Luna počinju jednu novu životnu fazu, veza im se podiže na viši nivo, nivo vorteksa kako oni to nazivaju.

 

Ipak, džabe im šifre, provaljeni su i u ``Zadruzi`` budnom oku koje ih prati, teško da nešto može promaći! 

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.