x

ZAHVALNI FANOVIMA IZ BiH: VAN GOGH dobitnici najprestižnije muzičke nagrade MTV!

Grupa VAN GOGH dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.  Nagrada će bendu biti uručena 9. novembra u dvorani The Hydro u Glasgowu. Ovo je druga MTV nagrada za najpopularniji regionalni rock bend VAN GOGH, kojem je najprestižnija muzička nagrada dodijeljena već ranije, 2007. godine.

“Hvala svima koji su vjerovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobjedu, benda i naših vjernih fanova iz cijele regije, među kojima je veliki broj upravo i iz Bosne I Hercegovine. Želimo da ovu nagradu proslavimo sa vama, licem u lice, od grada do grada na način kako mi to najbolje znamo, muzikom! Prvi susret vam zakazujemo već  11. decembra, na našem velikom beogradskom koncertu u  Hali sportova u Beogradu”, poručio je frontmen grupe VAN GOGH, Zvonimir Đukić Đule.

 

Grupa VAN GOGH, nedavno je predstavila i novi spot za pesmu “Skačem, skači”  sa novog albuma “Neumeren u svemu”. Upravo ovaj spot na najbolji način dočarava atmosferu koja vlada u bendu, kao i njihov odnos sa publikom.  Ovo je najbolja slika aktuelne turneje pod nazivom “Licem u lice”, i atmosfere koja će vladati na najvećem koncertnom rokenrol dogadjaju ove sezone u Beogradu, koji  VAN GOGH priprema za u beogradskoj Hali sportova. Karte za koncert se mogu kupiti na biletarnicama Eventima.

 

Dobijanjem MTV nagrade, VAN GOGH dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - “MTV Worlwide Act”, koja će takođe biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu. Fanovi mogu i dalje glasati za VAN GOGH i to na linku:  http://adria.mtvema.com/artists/van-gogh/jh4oj9  

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.