x

ZAKLANA DJEVOJKA (25) U CENTRU BEOGRADA: Pronađena sa pocijepanim helankama u dvorištu zgrade!

Tijelo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je tijelo nesretne djevojke pronađeno. Prema prvim informacijama, imala je prerezan vrat i helanke iscijepane između nogu.

Đokićeva je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim satima, a prema riječima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je djevojka najvjerovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

 

Međutim, povrede koje su uočene na njenom tijelu i iscijepana garderoba na njoj, obavile su cijeli ovaj slučaj velom misterije. Naređena je obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

 

- Pronađena je u ležećem položaju. Djevojka je imala raširene noge sa pocijepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat - rekao je izvor.

 

Prema našim informacijama, Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađna nedaleko od nje.

 

Kako saznajemo, Milena Đ. je stanovala na šestom spratu zgrade u ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

 

Nije poznato da li je riječ o samoubistvu, nesretnom slučaju ili ubistvu, a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija, koja je prilično šokirala stanare zgrade.

 

Postoje spekulacije među mještanima te ulice da je djevojka zaklana, silovana i bačena sa terase, međutim, to su informacije koje nisu potvrđene. Prema prvim podacima iz istrage i obdukcionog nalaza, riječ je o samoubistvu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.