x

ZAKLAO ŽENU (22) NASRED ULICE: Oborio je preko koljena i nožem joj preklao karotidu!

NEGOTIN - Denis Gačić (28) iz sela Urovica kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je nasred ulice nožem ubio bivšu suprugu Danijelu Handl (22). Gačić je priveden ubrzo poslije krvavog pira u kući njegovih roditelja, a nesrećna žena, majka njihove troje maloljetne djece, iskrvarila je na licu mjesta. Stravičan zločin odigrao se u srijedu uveče naočigled Danijelinog brata Ljube (13).

Krv tekla kao vodoskok

 

- Gledao sam kako mojoj sestri krv šiklja iz vrata kad ju je Denis oborio preko koljena i nožem počeo da kolje. Nekoliko puta ju je ubo u karotidu, odakle je krv jurnula kao vodoskok, a potom pod grlom pa na lijevoj strani vrata. Pustio ju je potom da padne na asfalt i mirno otišao ka svojoj kući - priča Ljuba.

 

Dječak kaže da je pošao sa sestrom do trgovine.

 

- Vidio sam usput Denisa. Opomenuo sam sestru da požurimo jer može da nas napadne. Dok smo išli ka centru sela, on nas je sustigao. Naredio mi je da nastavim jer želi nešto da joj kaže. Rekao sam da neću, ali kad je sestra rekla da krenem, pošao sam nekoliko metara i čuo njen vrisak. Zapomagala je i vrištala dok ju je klao kao da je životinja - priča Ljuba.

 

Poslije zločina Denis se vratio kući krvavih ruku.

 

- Tata, ja sam zaklao Danijelu. Ne znam da li je živa ili mrtva. Eno je, leži na ulici - priča Denisov otac Srba (50) i dodaje:

 

- Potegao je nož na sebe, ali ja sam ga spriječio. Onda je htio da poveže struju ili da se objesi, ali smo ga držali dok je došla policija.

 

Majka Ljiljana kaže da je Denis mnogo volio Danijelu.

 

Voljeli smo snahu

 

- I mi smo voljeli Danijelu. Bila je vrijedna i vesela, čuvala djecu. To mu je bila prva i jedina ljubav. Međutim, umiješala se njena sestra koja radi u Austriji i htjela je da vodi Danijelu tamo da je uda za nekog bogataša. Zato je Danijela uzela dva djeteta, treće je ostavila ovdje, i otišla kod roditelja. Denis to nije mogao da preboli - kaže Ljiljana.

 

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, kaže za Kurir da je zabrinjavajuće to što su žrtve sve češće iz razvedenih brakova.

 

- Ne znam šta bivšim muževima ostaje nejasno i zašta oni optužuju žene od kojih su se razveli. Da li oni smatraju da imaju pravo na njih i pored razvoda - pita se naša sagovornica.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.