x

ZAKRVILE SLAĐA ALLEGRO I VERICA ŠERIFOVIĆ: Verica je baksuz i mnogo sujetna! Plaši se da će je Slađa otjerati u penziju!

Slađa Allegro i Verica Šerifović zakrvile su na krv i nož i ne mogu očima da se vide, te je u toku novi veliki estradni rat. Svađa je počela kada je Verica odbila da da dozvolu da se njena pjesma Sa tobom ponovo pojavi na projektu Soba za plakanje, prenosi tabloid Scandal.

Slađa je pomenutu pjesmu otpjevala sa bendom, a zatim zatražila od Verice dozvolu da se pjesma nađe i na njenom CD-u, ali nije je dobila, pa je umjesto da bude i na CD-u, snimak postavljen samo na YouTube. Tu je stajao par dana, a onda je izbrisan i odatle. 

 

Naime, Slađa i njen producent, osnivač Allegro Banda i ovog projekta, bubnjar Šaran Nikolić imali su ideju da Slađa u lajv verziji otpjeva stare hitove raznih pjevača na svoj način i obraduje svoju publiku, pa je tako dobila dozvolu od Cece, Dragane, Vesne Zmijanac, i mnogih drugih zvijezda, od svih osim od Verice Šerifović. 

 

- ``Mislio sam da će Verica prva podržati projekat pošto je Slađa i ranije oživljavala njnee pjesme i uvodila ih u klubove. Ali gospođa Šerifović nije htjela ni da čuje uz obrazloženje da je Slađa trebalo lično da je zamoli i da ne dozvoljava mijenjanje aranžmana. Šta ima Slađa da je moli kad je ovo kompletno moj projekat? Da nije trebalo i ruku da joj poljubi, to je bio samo izgovor za baksuzluk i sujetu. Mišljenja sam da se gospođa Verica osjetila ugroženo i da se plaši Slađe. vjerovatno je sve ovo shvatila kao uručenje rješenja za penziju. Tim prije jer je svjesna da je Slađa sve popularnija kod romske populacije i na romskim veseljima hdje je teren pomenute gospođe``, kazao je Šaran Nikolić, bubnjar, menadžer Slađe Allegro i producent projekta Soba za plakanje. Kako piše Scandal, Slađa je imala kratak komentar: 

 

- ``Šaran je kao moj producent odličan, doveo me u vrh estrade, hvala mu na tome, ali je bandoglav. Ja ne bih rekla ništa loše za takvu damu kakva je gospođa Šerifović, međutim, na njegove stavove je teško uticati.``

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.