x

ZAKUHALO SE U TUŽILAŠTVU: Otac i brat Zorana Marjanovića napravili skandal! Evo šta su kategorički odbili da urade!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušanje svjedoka u slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović. Miloš i Vladimir Marjanović navodno odbili da svjedoče. Nešto prije 11 sati u Tužilaštvo su stigli otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš, iako se o njihovom dolasku spekulisalo.

Prema nezvaničnim informacijama Vladimir i Miloš su iskoristili pravo da ne svjedoče protiv članova porodice.

 

Advokat Marjanovića Veljko Delibašić kaže da očekuje da će tužilac odustati od daljeg gonjenja.

 

- Što se tiče današnjeg dana vrlo smo zadovoljni. Rođaka pokojne Jelene je objasnila da je Zoran Jelenu forsirao da se bavi sportom, da trenira, za razliku od nekih kvazi prijatelja i rođaka koji su je nagovarali da se oda alkoholu i drogi. Tako da smo mi zadovoljni današnjim danom. Zoran danas nije dolazio, nema potrebe, a i okrivljeni u fazi saslušanja ne treba da prisustvuje. Mislim da nije ni bilo razloga za njegov pritvor, pod ovakvim pritiskom javnosti nije ni čudo da mu je pritvor produžen.

 

U Više javno tužilaštvo u Beogradu, prvi je jutros stigao advokat Veljko Delibašić, branilac osumnjičenog Zorana Marjanovića, a potom i Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović. Teodora je došla u pratnji majke i advokata.

 

Po izlasku sa salušanja Teodora Krsmanović je samo kratko prokomentarisala:

 

- Ne mogu da pričam, razumite me!

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.