x

ZALJUBLJENA: Marija Šerifović ima novu djevojku! (FOTO)

Marija Šerifović ponovo je srećna u ljubavi! Pjevačica je na Instagram postavila fotografiju na kojoj drži (za sada) nepoznatu žensku osobu za ruku, a ispod fotke joj je uputila riječi ljubavi!

- Ljubav se ne sastoji iz pronalaženja ruke koja se savršeno slaže s tvojom. Suština je pronaći osobu koja je voljna da tvoju ruku drži čvrsto bez obzira na to koliko se možda te ruke ne slažu - napisala je pjevačica, a svi su joj uputili čestitke i poruke podrške.

 

Marija je ovu fotografiju postavila na svom profilu prekjučer, i to je prvi put od 3. novembra prošle godine, kada je Kurir objavio da je evrovizijska pobjednica u vezi sa udatom dizajnerkom namještaja Elenom Karić, da pjevačica priča o ljubavi! Izgleda da su emocije kod Marije pobijedile, pa nije izdržala da svoju sreću ne podijeli sa skoro 300.000 pratilaca na Instagramu!

 

Šerifovićka je prošle godine već jednom digla prašinu objavljivanjem fotke s vjereničkim prstenjem na svojoj i još jednoj ženskoj ruci. Nakon toga je čak otvorila konkurs za mladu, a kasnije je objasnila da je sve bila dobra šala, u kojoj je učestvovala i Jelena Karleuša.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.