x

ZAPALIO INTERNET: Đoša zaspao u tramvaju!

Glumac Bogoljub Mitić i dalje je umoran od muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, pa je vožnju u tramvaju iskoristio da malo drijema. Naime, internet je jučer „gorio“, jer su svi šerovali fotografiju Đoše, koji je spavao u gradskom prevozu.

Čim je fotka objavljena na jednoj stranici na Fejsbuku, ljudi su počeli da se šale na glumčev račun. Kako je i on šaljive prirode, nije se obazirao na te komentare. Đoša, kao sav normalan svijet, nema problem da se vozi gradskim prevozom, ali su ostali putnici bili iznenađeni kada su ga ugledali. Ne bi bilo previše čudno da se on samo vozio, ali je dodatno šokirao sve prisutne kada je zaspao sjedeći. Putnici su iskoristili tu priliku da ga fotografišu i podijele fotke na društvenim mrežama.

 

Kada smo pozvali Đošu kako bi nam prokomentarisao ovakvu situaciju, on se branio kako je umoran.

 

- Spavam gdje me staviš, jer sam premoren od nespavanja. Iskreno, bio sam premoren od snimanja i proba za TLZP, pa sam zaspao u tramvaju. Vidi se da sam bio zanimljiv putnicima, čim su odmah morali da me fotografišu - rekao je Đoša, koji je u prvom trenutku bio iznenađen što je neko uspio da ga fotografiše u gradskom prevozu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.