x

ZAR JE LJUBAV TAKO NISKO PALA? Zvezda Granda predstavio baladu zbog koje ćete se naježiti!

Benjamin Redžić je u ovoj sezoni Zvezda Granda važio za jednog od glavnih favorita, no ipak je napustio takmičenje, zbog čega su mnogi gledaoci izrazili negodovanje. Naravno, to mu nije slomilo krila, već je jači nego ikada snimio baladu zbog koje ćete se naježiti, a koja će se posebno svidjeti svima koji su izgubili svoju ljubav. 

Treća pjesma Benjamina Redžića nosi naziv ``Ljubav od juče``, a riječ je o emotivnoj baladi zbog koje će se mnogi naježiti. Emocija koju je Benjamin prenio kroz svoj divan vokal, vrhunski aranžman i tekst nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, te su prvi utisci više nego pozitivni. 

 

Inače, Benjamin je ove sezone briljirao u Zvezdama Granda, gdje je bio jako zapažen. Svojim pojavljivanjem je osvojio dosta publike, a nakon što je napustio takmičenje, mnogi su izrazili nezadovoljstvo. Tako se, naprimjer, ispod snimka emisije na YouTube može vidjeti veliki broj komentara koji smatraju kako je mladi Benjamin zaslužio da ostane u takmičenju. Da li će Saša Popović odlučiti da Redžića naknadno pozove u baraž ostaje da vidimo, a do tada uživajte u emotivnoj baladi. 

 

Svakako, lajkajte oficijalnu stranicu Benjamina Redžića: 
https://www.facebook.com/BenjaminRedzicOfficial

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.