x

ZAŠTO ĆUTITE I KOGA ŠTITITE? Dokazano da vakcine uzrokuju autizam i druge teške bolesti mozga!

Više nema nikakve sumnje. Ako vakcinišete dijete pristajete na to da oboli od autizma i drugih teških bolesti mozga, piše Pressonline.rs.

Rasprava o tome da li vakcine uzrokuju autizam ili ne bila bi sasvim drugačija da u velikoj mjeri ova vijest nije uskraćena od javnosti. Zapravo, šokantno je i nevjerovatno koliko mediji prećutkuju vijesti koje nisu u skladu s korporativnim znanstvenim prevarama. Skriveni dokumenti koji su više od 20 godina bili uklonjeni od javnosti potvrđuju da MMR vakcina protiv zauški, varičela i rubeola, koje je našlo svoje mjesto u obaveznom kalendaru vakcinacije, zapravo uzrokuje autizam; a supervizori, direktori, farmaceti i Vlasti zemalja itekako su s time upoznati.

 

Naime, nakon što su u Engleskoj podnijeli zahtjev za izdavanjem dokumenta, po zakonu na pravo informacija englesko Ministarstvo zdravlja bilo je prisiljeno da izda povjerljive dokumente iz kojih proizlaze detalji izvornog odobrenja ove vakcine iz 1980. godine. Ti dokumenti pokazali su da široko rasprostranjena vakcina jednog od najvećih proizvođača vakcina u svijetu, kompanije GlaxoSmith Kline koja je proizvela spornu MMR vakcinu uzrokuje nuspojave poput encefalitisa (upale mozga) i autizma, a što je najbolje od svega iz dokumenta se jasno vidi da je proizvođač o tome jasno obaviješten još davnih godina.

 

Zabrinuti da britanska Vlast namjerno zadržava informacije daleko od očiju javnosti o MMR vakcini, FIOA (Freedom of Information Act) podnio je zahtjev za ovim dokumentima. A učinili su to jer je uočeno da ogroman broj vakcinisane djece sve više oboljeva od crijevnih oboljenja, bolesti mozga i autizma koji se od prije povezuju s ovim vakcinama. Na žalost, njihov zahtev bio je u potpunosti opravdan jer dokumenti jasno pokazuju da vakcine uzrokuje autizam.

 

``Kada su se dogodili slučajevi teške upale mozga, autizma i drugih nuspojava, Ministarstvo zdravlja je platilo odštetu``, priznala je Tina Cheatham, savjetnica administratora ``Usluge zdravstvene uprave`` američkog Ministarstva zdravstva i socijalne nege (HHS, Department of Health and Human Services), novinarki Sharyl Attkisson s CBS News-a. ``Encefalopatija izaziva autistične napade i autistično ponašanje kod djece, ali i izaziva sve druge bolesti koje su s autizmom povezane``.

 

Ovo priznanje je priznanje od nevjerovatne i izuzetne važnosti za sve roditelje koji u ovom trenutku ne mogu odlučiti da li će vakcinisati svoje dijete ili ne jer encefalopatija odnosno naziv za oboljenje mozga uzrokuje autizam i vrlo je česta nuspojava ove vakcine - što se navodi u povjerljivim dokumentima koji su nakon 20 godina izašli na svjetlo dana. Farmaceutska kompanija GlaxoSmithKline, britanska Vlada, kao i sve druge Vlade svijeta, ali i drugi saučesnici u ovom zločinu skrivali su ove dokumente čak i onda kada je Dr. Andrew Wakefield iznio u javnost stravične brojke koje su dokazale uzročno-posljedičnu vezu MMR vakcina s autizmom. Takvo ponašanje jasno dokazuje planski namješteno trovanje i razboljevanje čovječanstva koje provode farmaceutske industrije u dogovoru sa svjetskom Vladom.

 

Ako čitamo između redova možemo vidjeti kako su zdravstvene vlasti indirektno priznale ovo zastrašujuće saznanje kada su naveli još 1950. da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovih vakcina) uzrokuje autizam. Čak je i CDS Centar za prevenciju i kontrolu bolesti to javno priznao kao i Nacionalni centar za imunizaciju. Tu je i farmaceutska kompanija Merck & Co priznala da vakcine uzrokuju autizam.

 

„Rubeola (kongenitalni sindrom rubeole), jedan je od rijetko dokazanih uzročnika autizma``, rekao je dr. Walter A. Orenstein – bivši pomoćnik glavnog hirurga i direktora Programa nacionalne imunizacije u 2002. godini – u pismu britanskom glavnom medicinskom službeniku, vrhovnom voditelju Odjela za zdravstvo:

 

„Virus rubeole je jedan od rijetkih poznatih uzroka autizma``, izjavio je CDC na svojim web stranicama pod ‚FAQ` (frequently asked questions, često postavljana pitanja) o MMR vakcinama i autizmu.

 

Dr. Julie Gerberding, koja trenutno vodi odjeljenje za vakcinaciju u Mercku, priznala je da je dokazano, da se može nakon vakcinisanja razviti autizam. Najmanje 20 posto slučajeva autizma izazvanih vakcinacijom, povezani su s mitohondrijskom disfunkcijom itd., uprkos ovim priznanjima javnost nije otvorila oči i svoju djecu bez razmišljanja predaju u ruke ovih zastrašujućih eugeničara.

 

Zanimljivo je kako su ovu vijest proširili mnogi alternativni mediji, ali mainstream mediji cijelog svijeta uključujući i medije i dalje ignorišu ovu veliku medicinsku zavjeru koja razotkriva mnogo toga. Dokazano je da se raznim medicinskim studijama manipuliše na korist farmaceutskih lobija, ali ne i čovjeka i to nikome nije zanimljivo? Ne bismo rekli, jer to je apsolutan dokaz da mainstream medije plaćaju farmaceutski lobiji koji ne dopuštaju da ovakve stvari obiđu svijet.

 

I Vlada SAD-a naravno odobrava zataškavanje podataka o povezanosti vakcina i autizma, a kada je potrebno smiriti roditelje koji imaju dokaze da im je dijete oboljelo od posljedica vakcinisanja, oni jednostavno isplate veliku odštetu onima koji su uporni u razotkrivanju. Takvih ljudi nema puno jer borba malog čovjeka i vlasti te farmacije teška je i mukotrpna jer vam niko nikada, pa ni ljekari, neće priznati da su vakcine povezane s autizmom, a kamoli s nekom drugom bolesti iako se autizam kao bolest zadnjh 20 godina toliko brzo širi da sada od njega boluju milioni djece. Moramo napomenuti kako je Vlada SAD-a još 2011. doniela zakon koji štiti farmaceute od bilo kakve tužbe jer oni ne prihvataju odgovornost za negativne posljedice žive i drugih po čovjeka smrtnih supstanci koje stavljaju u vakcine.

 

Nije normalno to da uprkos ovim podatcima roditelji ne smiju odbiti vakcinisanje za svoje dijete, ali i to da se prilikom svakog vakcinisanja krše Ustavom određena ljudska prava. Jer niko, niti ljekari, niti farmaceuti nikad vas neće upozoriti na moguće nuspojave koje su toliko česte da premašuju sve granice, ali i nikada niko neće prihvatiti odgovornost u čemu imaju potporu svih, a ponajviše svjetske globalne političke klike koja je ovaj način eugenike čovječanstva i osmislila kako bi se najeftinijim putem riješila viška čovječanstva!

(Pressonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.