x

ZAVRŠENA NAGRADNA IGRA iNOVINA ``4 ZA 4``: Četveročlana porodica Mašić osvojila nagradno putovanje po vlastitom izboru u vrijednosti od 6000 KM!

 Najveći maloprodajni lanac kioska u BiH iNovine upriličio je rođendansku proslavu ove kompanije prilikom koje su izvučeni dobitnici nagrada u nagradnoj igri „4 za 4“. Porodica Mašić iz Sarajeva osvojila je nagradno putovanje za četiri osobe, po vlastitom izboru, u vrijednosti od 6000 KM.

„Raduje činjenica da smo bili u prilici nagraditi neke od naših vjernih kupaca. Zahvalni smo im na ukazanom povjerenju i učešću u nagradnoj igri. Osim vrijednog porodičnog putovanja, dodijelili smo po jedan laptop Toshiba i mobitel Samsung S3 mini, te deset mobitela Sony Xperia E,“ istakla je Sabina Šaljić, rukovoditeljica marketinga iNovina.

 

Veliku pažnju prisutnih plijenila je rođendanska torta, izrađena od brojnih slatkih proizvoda koji se mogu kupiti na prodajnim mjestima iNovina. Tortom je, slučajnim odabirom nagrađena novinarka agencije FENA, Kanita Aliagić.

 

Svi punoljetni državljani BiH koji su u vrijeme trajanja nagradne igre, od 15. jula do 26. augusta 2014., na kioscima iNovina ostvarili kupovinu u minimalnoj vrijednosti od četiri KM te nefiskalni dio računa, zajedno s ličnim podacima, ubacili u obilježene kutije na prodajnim mjestima iNovina, imali su pravo učešća.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.