x

ZBOG HAOSA PREKINUTO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA: Saša Popović intervenisao, žiri se znojio od nervoze!

Kada su kandidati drugog kruga kročili na scenu ``Zvezda Granda`` na snimanju sljedeće epizode, niko nije slutio da će nastati prava pometnja. Pošto je jedan par djevojaka bio neinspirativan za komentarisanje, Karleuša je odlučila da izvede svoj šou i podijeli članovima žirija uloge u jednom fudbalskom timu.

Svi su dobili iole pozitivan status, samo je Viki ``počašćena`` titulom nebitnog igrača s klupe. Nju je to iziritiralo i počela je da negira Jelenin uspjeh i status dive.

 

To je bilo sasvim dovoljno da JK izrekne niz uvreda na račun Miljkovićeve. Nazvala ju je nezanimljivom, nebitnom i pjevačicom koja može samo da sanja status kakav ona ima. U nastalom haosu nije se čak snašao ni Saša Popović i prijetilo je da će se od galame urušiti studio.

 

Dok su pjevačice nastavljale s galamom i niskim udarcima, Marija i Snežana su se znojile od nervoze i molile da se haos prekine. Tek kad su ama baš svi u studiju izgubili živce, najavljena je pauza kako bi se smirili.

 

Ovo nije prvi sukob dvije pjevačice, ali je definitivno najveći i najintenzivniji do sada. Jelena je spočitavala Viki i do sada kako nije zanimljiva i stručna, ali ovoga puta kazala je i kako o velikim nastupima može samo da sanja. Bila je toliko napeta atmosfera da se ostalim članovima žirija jasno vidjelo na licu koliko im je neugodno.

(SrbijaDanas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.