ZDRAVKO ČOLIĆ GOST ZABRANJENOG FORUMA!

27.11.2014 20:00
zdravko-colic-gost-zabranjenog-foruma-main

Zdravko Čolić, popularni bosanskohercegovački pjevač zabavne muzike i pop-zvijezda na cijelom prostoru bivše Jugoslavije gostovat će u četvrtak, 27. novembra u 22 sata na TV Pink BH u “Brifingu” emisije “Zabranjeni forum”.

Čolić  će sa Aleksandarom Hršumom, urednikom i voditeljem talk showa koji gradi dijalog razgovarati o predstojećem koncertu u Sarajevu, promociji najaktuelnijeg, četrnaestog studijskog albuma pod nazivom ``Vatra i barut``, svojoj muzičkoj karijeri, djetinjstvu i muzičkom vremeplovu grada u kojem je rođen i za koji ga vežu lijepe uspomene.

 

Osim intervjua sa popularnim Čolom, Aleksandar Hršum i njegovi gosti diskutovat će o novoj temi 432. izdanja Zabranjenog foruma “Strategija Rusije i Turske u BiH”.

 

Rusija je bila uzdržana prilikom glasanja u Vijeću sigurnosti o produženju mandata misiji EUFOR-a u BiH. Pažnju javnosti privukle su i riječi ruskog ambasadora da je ``neprihvatljivo da se BiH izvana gura u pravcu EU``?! Da li Rusija i Turska jačaju svoje uloge u BiH – šta je pozadina ovakvim  razmišljanjima? ``Nigdje u Evropi Turska nije tako omljena kao što je u Bosni i Hercegovini. Šta iz toga proizilazi?``, pita se Michael Martens u tekstu kojeg je objavio list „Frakfurter Allgemeine Zeitung“!

 

Ovo su samo neka od pitanja koja će Aleksandar Hršum postaviti svojim gostima, ali i gledateljima TV Pink BH u 432. izdanju talk show programa “Zabranjeni Forum” koji je na rasporedu u četvrtak 27. novembra u 22.00 sata.

 

Za komentare o temi emisije otvoren je e-mail [email protected].

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.