x

ŽELJKU SAMARDŽIĆU PREMINUO SIN: Potresni detalji! Najgori dani porodice Samardžić!

Željko Samardžić preživio je tešku porodičnu tragediju. Njegov sin, kojeg je sa suprugom Majom dobio nakon rođenja prve kćerke Sanje, preminuo je osamdesetih godina, i to kao beba, svega nekoliko mjeseci nakon rođenja. O toj nesreći neprikosnoveni ljubimac ženske publike nerado govori. Zapravo, za sve ove godine, pjevač je samo u jednom intervju kratko ispričao o bolu koja ni dan-danas ne prolazi. 

- Naše drugo dijete bio je sin koji je preminuo kao beba, a to su rane koje ne zacjeljuju dok ste živi. Ostala je beskrajna tuga i praznina. Shvatite me o tome ne volim da pričam - bilo je sve što je Samardžić rekao. 

 

Međutim, njegov blizak prijatelj, dobro upućen u patnju koju je proživio pjevač je progovorio.

 

- Odlično se sećam tog perioda. Željko i njegova supruga su gubitak sina teško podneli. To im je bolna rana i zato ih treba razumeti što o tome nikada ne žele da pričaju. Tek što je došao na ovaj svet, mališan ga je ubrzo i napustio. Bili su to najgori dani u porodici Samardžić. Željkova i Majina prva ćerka Sanja bila je mala i nije znala kroz šta prolaze njeni roditelji, ona im je tada bila jedina uteha - priča Željkov kućni prijatelj.

 

On kaže da je Samardžić nakon tragedije žarko želio da ponovo dobije sina, ali mu je Bog poslao dvije kćerke Danijelu i Minju, koje kao i Sanju beskrajno voli.

 

- Sve ove godine Željku su utjeha ćerke i unuci, za koje živi. I muzika ga je na neki način vratila u život. Želio je porodicu sa mnogo djece i potajno se nadao da će ponovo dobiti sina. Maja mu je podarila tri kćerke, kojima je on maksimalno posvećen i koje su cijeli njegov svijet. Sina, nažalost, nije imao, ali zato ima unuke, na koje je preponosan - završava Željkov prijatelj.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.