x

ŽENA ZMAJ: Donna Ares velikim humanitarnim koncertom u Zetri ``očitala`` lekciju raku!

Žena borac, osoba od koje mnogi mogu učiti, bh. pjevačica Donna Ares koja se bori sa karcinomom sinoć je sarajevskoj dvorani Zetra pred nekoliko hiljada posjetilaca održala veliki humanitarni koncert. Donnina podrška su pored publike, bile brojne kolege koji su joj se pridružili na sceni: Jelena Karleuša, Halid Bešlić, Saša Matić, Enes Begović, Nihad Alibegović, Maya Berović, Denial Ahmetović, Alen Islamović, Osman Hadžić, Fuad Backović Deen, Irina Kapetanović, Nejra Musić, Fistik...

Koncert posvećen osobama oboljelim od raka, održan u cilju prikupljanja sredstava za nedavno osnovanu Fondaciju "Donna Ares" protekao je u znaku dobrih pjesama, mnogo pozitivne energije, spoja emocija i ljubavi.

 

Donna Ares sinoć se osjetila zdravom. Zdravom su je učinile brojne kolege prijatelji i naravno publika, koja je sa oduševljenjem posmatrala Donnu na sceni dok je izvodila svoje brojne hitove.

 

Donna je sinoć bila na svom terenu i hrabro se suprostavila raku. Sinoć je imala svoju hemoterapiju u Zetri, a koja se zvala ljubav - ljubav koju su joj pružili svi prisutni.

 

Ono što je sigurno jeste da je hrabra Donna sinoć pred publiku izašla jača nego ikada. U inat bolesti, Donna je pokazala kako se pozitivnim duhom i naoružana dobrom energijom s osmijehom na licu treba boriti i koračati naprijed.

 

Ljubav pobjeđuje sve, a hiljade prisutnih koji su sinoć bili puni ljubavi za nju poručili su joj kako će iz cijele priče izaći kao pobjednik, te da ostane takva kakva jeste i nikada se ne predaje - žena zmaj. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.