x

ŽENE ODABRALE: Đole Đogani (56) je najzgodniji frajer na estradi!

Osam dama stavilo na tron pedesetšestogodišnjeg densera, dok su se iza njega našli glumac, Mili, Novak Đoković, Veljko Ražnatović i drugi. Đole Đogani najbolji je frajer na domaćoj javnoj sceni, odlučilo je osam poznatih dama.

Suzana Mančić, Nataša Aksentijević, Snežana Dakić, Sofija Rajović, Sandra Afrika, Gabrijela Pejčev, Dušica Jakovljević i Irina Kruška smatraju da je denser u pedeset šestoj godini zadao domaći zadatak mlađim muškarcima kako treba da izgledaju. One su svojim glasovima u emisiji „Paparaco lov“ napravile top-listu od 20 muškaraca i od svih njih najvišu ocjenu je dobio trostruki tata i deda trogodišnje Tije.

 

- Nije pretjerano nabildovan. Neko i sa 25 izgleda bezveze, a neko kao Đole Đogani savršeno. Sve stoji na svom mjestu. Muževan je, ima visinu. Čista desetka - bila je oduševljena Suzana Mančić, s kojom se složila i Snežana Dakić.

 

- Vidi se da trenira i da je jak. Muškarac u najboljim godinama. Snažan je. Svaka čast.

 

Ovakav izbor mnoge je šokirao, naročito što se na drugoj poziciji našao glumac Aleksandar Radojičić Balerina. Iako ima sjajne pločice na stomaku i vole ga djevojke, on nije uspio da pobijedi Đoleta. Treću poziciju je zauzeo Aleksandar Milić Mili, dok je na četvrtoj poziciji Novak Đoković. Njemu su poznate dame zamjerile što je previše mršav. Peto mjesto pripalo je Andriji Miloševiću, i to zahvaljujući njegovoj harizmi.

 

- Šarmantan je i duhovit. Može da ima još sto kila, od mene će uvijek dobiti 10 - rekla je Sofija.

 

TOP-LISTA

1. Đole Đogani

2. Aleksandar Radojičić

3. Mili

4. Novak Đoković

5. Andrija Milošević

6. Veljko Ražnatović

7. Mateja Kežman

8. Vlada Mandić

9. Miloš Ilić, Projekat bend

10. Marinko Rokvić

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.