x

ZENICA: Maturanti Druge gimnazije oprostili se od školskih klupa!

Maturanti zeničke Druge gimnazije proslavili su sinoć matursku zabavu, gdje su posljednji put uživali u zajedničkom druženju sa drugovima iz učionice.

Porodica i brojni prijatelji došli su ih ispratiti ispred hotela Dubrovnik, odakle su se dotjerani uputili na zabavu na kojoj su za odličan provod bili zaduženi momci iz Sixpack benda.

 

Najboljim učenicima, koji su ostvarili uspješne rezultate tokom četverogodišnjeg obrazovanja, zahvalnice je uručila Diana Bešić, direktorica škole, koja je istakla da se radi o generaciji koja je po mnogo čemu posebna.

 

- Optimizam, mladalačka energija i zanos samo su neki od razloga zbog čega će ostati posebni. Nadam se kako ćete jednoga dana, kada postanete uspješni, sa ponosom kazati kako ste bili učenici naše škole - kazala je, između ostalog, direktorica Bešić.

 

Ni maturanti nisu mogli sakriti emocije, ali su, kako su kazali u svojim govorima, odlučili da ova noć ostane zapamćena po odličnom provodu, zajedničkom druženju.

 

- Želimo da nam ova noć ostane u lijepom pamćenju, stoga ćemo se potruditi da ne bude suza. Svjesni smo činjenice kako smo ovdje posljednji put na jednom mjestu okupljeni svi zajedno, međutim, svakako da ćemo naći načina da nešto slično ponovimo – poručili su maturanti.

 

Potom je uslijedio odličan provod do sitnih sati, gdje su maturanti uživali u odičnom provodu.

 

tekst: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.