x

ŽESTOKI OKRŠAJ DVIJE PJEVAČICE: Napumpani klovan koji ne iskače iz kreveta muškaraca!

Folk pjevačica Vesna Vukelić Vendi prije izvijesnog vremena isprozivala je svoju koleginicu Daru Bubamaru rekavši da je nju napao demon bluda. Plavokosa pjevačica joj je odgovorila prije nekoliko dana u emisiji ``Exkluziv``.

– Vendi je budala i bolesna žena – izjavila je Bubamara, što je bilo dovoljno da Vendi pokrene paljbu po njoj.

 

– Kao što se mušica ne gađa s topom, tako se ni buva ne gađa s topom. Moja teška artiljerija ne može da bude upotrijebljena jer nema relevantan objekat za to, ali moj pogled kao psihijatra i psihologa dao je presjek stanja takvom profilu koji sebe predstavlja kao Buva Mara. Ponoviću još jednom da je Buva Mara napadnuta demonom bluda koji je u pretklimaksnom periodu.

 

Ona je napumpani klovan koji se šunja po zabavama i traži tuđa jaja da bi žonglirala. Pošto ta jaja ne može da dobije jer se svi namršte, onda taj šarlatan tako napumpan s helijumom kao pravi NLO objekat obleće oko tih istih i oblizuje se. Javnost ima priliku da čuje jaukanja nekih muškaraca koji ne znaju kako buvu degena da izvuku iz svog kreveta. Izađi više iz njihove postelje - rekla je Vendi, prenio je Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.