x

ZET NAŠAO ISKASAPLJENU TAŠTU: Ženu zaklao zbog poruka na Fejsu!

„Tražio je od supruge da više ne ide u Beč da radi jer je sumnjao da ga tamo vara”, kaže izvor. Ljubomora je prekjuče bila okidač za još jednu porodičnu tragediju u Banatskom Karlovcu. Bijesan zbog ženine prepiske sa jednim muškarcem iz Beča, Ratko Jovanović (52) nožem je prerezao vrat svojoj supruzi Dragani (44), a potom presudio sebi.

Jezivi zločin dogodio se u porodičnoj kući u u Banatskom Karlovcu, a prema prvim informacijama, motiv je ljubomora.

 

- Ratko je sumnjao da je Dragana upoznala drugog muškarca dok je bila u Austriji na  privremenom radu i po njenom povratku u Srbiju, on ju je pritiskao da prizna da ga je prevarila. Kako žena to nije uradila, on je uzeo nož i prerezao joj vrat. Kada je vidio šta je uradio, počeo je da istim nožem bode sebe - objašnjava naš sagovornik.

 

Jezivi prizor otkrio je budući zet bračnog para Jovanović.

 

- Momak starije kćerke Ratka i Dragane pozvao je policiju i Hitnu pomoć. On je vidio preklanu ženu i Ratka kako se u bijesu nožem bode svuda po tijelu - dodaje naš izvor.

 

Međutim, nesrećna žena preminula je na putu do bolnice. Iza sebe su ostavili dvije punoljetne kćerke.

 

Kako „Alo!” saznaje, osim ljubomore zbog nađenih poruka, iz kojih se nije moglo zaključiti da žena ima vezu sa čovjekom sa kojim se dopisivala, Ratko je tražio da više nikada Dragana ne ode u Beč da radi.

 

Međutim, žena se protivila takvom zahtjevu. Za manje od mjesec dana, u Srbiji su tri žene bile žrtve objesenih muževa. Još se prepričavaju detalji brutalnog ubistva u kojem je Milan Lovrić (48) nasmrt kamenom pretukao suprugu Olgu (38) pred očima njihove djece 5. jula ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu. Samo sedam dana kasnije, ispred Centra za socijalni rad u Rakovici je Marko Nikolić (43) ubio ženu Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4).

 

Ženu je ubo više od 50 puta, a sina je zadavio golim rukama.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.