x

ŽIKA ĆE POLUDJETI: Jakšićeva bivša žena otkrila VELIKU tajnu kod Amidžića!

Pjevačica i voditeljka Dajana Paunović  je u emisiji ``Amidži šou`` otkrila svoje planove nakon razvoda od producenta ``Grand`` produkcije Žike Jakšića. Ona je rešila da se vrati voditeljskim vodama, s tim što će ovog puta da bude domaćin informativne emisije.

Kako je rekla, pjevanje je trenutno ne zanima, već joj je sada pravi izazov voditeljstvo u informativi čime će se od sada i baviti.

 

Paunovićeva je vješto izbjegla da priča o razvodu i otkrila koju emisiju će voditi u bliskoj budućnosti, što se Žiki neće nimalo dopasti.

 

- Dobro. Nećemo se osvrtati na tu temu, to je već ispričano, bar za sad. Možda se nekad opet osvrnem, ako bude trebalo. Mislim da smo sve rekli do sada. Sada sam ovdje nekim drugim povodom i razlogom, sada smo kolege. Vodiću vikendom formu jutarnjeg programa emisiju, a radnim danima voditeljke su Ceca Aleksić i njena, a sada i moja koleginica Irena - rekla je Dajana voditelju Ognjenu Amidžiću u emisiji ``Amidži šou``.

 

Vjerujemo da producentu ``Granda`` neće biti svejedno kada sazna da će njegova bivša žena postati dio tima konkurentske televizije.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.