x

ZLATI PETROVIĆ PUKAO FILM: Sin kockar me više ne zanima! Neću mu dati ni dinara!

Zlata Petrović bijesna je na sina Mikija Dudića, koji je i dalje zavisan od kocke, pa je riješila da mu zavrne slavinu i ne da više ni dinara! Ne samo da mu je zbog toga majka okrenula leđa već ga je i žena napustila i odvela djecu. Kako saznaje Kurir Stars, pjevačica se žalila bliskim prijateljima da ne može više da trpi sina i pokriva njegove dugove i da je ovaj put riješila da ga opameti.

- On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu više ne dajem, pa nisam ja budala! Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila ga da prestane s tim, ali ne vrijedi! Eto, i žena ga je napustila, odvela djecu, sad živi sam. Prije sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovjek, pa nek bude odgovoran i neka snosi posljedice - rekla je Zlata prijateljima.

 

Pjevačicin bivši suprug i Mikijev otac Hasan Dudić ne može da vjeruje da Zlata o svojim problemima priča gdje god stigne, i poručuje joj da je ona kriva za probleme njihovog sina.

 

- Sram nek je bude! Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovjek, na mjestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, pa to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisvijeta - bijesno kaže Hasan i nastavlja:

 

- Zlata je Mikija psihički uništila. Ostavila ga je sa tri mjeseca, otišla u Švajcarsku i nije se vraćala godinu dana. Njega sam ja odgajio, sa mnom je živio do 15. godine, a poslije je prešao kod nje, kada su i počeli problemi - rekao je Dudić za Kurir Stars. Zlata se do zaključenja ovog broja nije javljala.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.