x

ZLOČIN U RESTORANU NA ADI HUJI: Ubio kuma zbog duga!

Gorana Todorovića (43) iz Beograda je juče oko 15.10 u restoranu “Carska ohota” na Adi Huji u Beogradu ubio njegov kum Aleksandar Jović (31)! Ubica je odmah uhapšen i kod njega je pronađen kratež kojim je ubistvo počinjeno. Kako nezvanično saznajamo, sukob kumova izbio je zbog duga.

Prema navodima našeg sagovornika bliskog istrazi, Jović i Todorović su se sat prije ubistva našli u restoranu kako bi razriješili razmirice.

 

- Nekad su radili zajedno posao u vezi sa građevinom, ali je izbio problem sa nekim novcem, te su počeli jedan drugog da optužuju za neravnopravnu raspodjelu. Našli su se u restoranu kako bi riješili te probleme, ali razgovor je krenuo pogrešnim tokom - rekao je izvor “Alo!”. 

 

On navodi da je najprije između kumova izbila svađa, a da je potom uslijedila pucnjava.

 

- Sumnjamo da je tokom tuče Jović izvukao pištolj i sa više hitaca usmrtio kuma i nekadašnjeg poslovnog partnera. Ubrzo nakon pucnjave su stigli policajci, koji su Joviću stavili lisice na ruke - rekao je naš sagovornik.

 

Kako saznajemo, Gorana su identifikovali rodbina i prijatelji, jer on kod sebe nije imao dokumenta.

 

Dok je policijski uviđaj bio u toku, vijest o Todorovićevoj smrti se brzo širila, te su ubrzo pristigli njegovi rođaci i prijatelji. Oni su u šoku i nevjerici pokušavali da uđu u restoran, ali im to nije bilo dozvoljeno.

 

- Duže vrijeme su bili u svađi, a jučer su planirali da se pomire. Todorović je ranije pomagao svom kumu sa bolesnim djetetom i davao mu novac za liječenje - rekli su za “Alo!” prijatelji ubijenog.

 

Međutim, drugi prijatelj kaže da se Jović sa vrata zaputio pravo prema stolu gdje je sjedio Goran i počeo da se sa njim prepire.

 

- Todorović je negirao da mu duguje novac, a Jović je u jednom trenutku izvadio pištolj i pucao u njega - ispričali su svjedoci ubistva.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.