x

ZMBT : TABLICA MNOŽENJA GORA I OD TREME!

 

Nova rubrika u emisiji ``Glam Blam``, pod nazivom ``Rešetanje``, rezervisana je samo za takmičare show-a ``Zvijezda možeš biti ti``. Izazvala je veliko interesovanje njihovih fanova, ali i onih koji ih ne simpatišu. 

Mnogo toga saznajemo u ovoj rubrici , koja se emitira drugu sedmicu za redom. Danas smo mogli saznati ko je šta radio po hotelskim sobama, kako nastaje magla, šta misle o ``one night stand`` vezama, i tako dalje... Ali ono što im izgleda zadaje najviše problema su pitanja vezana za tablicu množenja. Prošle sedmice smo vidjeli da je kod Anide 9 x 4 = 27, a danas smo čuli još čudnije odgovore .
Sara, i nakon ``dužeg`` razmišljanja naglas, računice da je 6 x 6 = 32,  nije odgovorila tačno na pitanje koliko je 6 x 7, Šaćir je odmah odgovorio da ne zna, a gledali smo također i Ilijasovo matematičko ``znanje``. Objasnio je Ilijas, kako je tablicu množenja znao ``napamet u drugom osnovne, ali je škola davno završena``.

Hoćemo li pogriješiti ako kažemo da je to elementarno znanje, i da na njega ne utiče ni trema ispred kamere, a ni ispred table. Da li će učesnici do sljedeće sedmice ponoviti tablicu množenja, bar  ``do 10`` , ili ćemo i dalje gledati ``briljantne umove`` , kada je u pitanje znanje iz matematike? Ne znamo, a odgovor će nam pružiti zasigurno, samo naredna emisija ``Glam Blam``-a. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.