x

ZOË KRAVITZ: Nova globalna ambasadorica za makeup YSL Beautéa!

Očaravajući talent. Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Varietyu više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji „Velike male laži“televizijskog programa HBO oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta. Ona je zvijezda čije vrijeme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi su pogledi upereni u nju.

Ikona stila. Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost. Zbog neopterećenog stila prožetog daškom suvremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljice, koje vjerno prate njezine objave na Instagramu.

 

Izvor nadahnuća. Ona je autentična umjetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samopouzdano izražava svoje pravo ja.

 

Ona je... Zoë Kravitz.

 

YSL Beauté iznimno je ponosan što ovoj mladoj glumici i glazbenici može poželjeti dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za makeup. Kao YSL-ova muza,Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s coolmakeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene. Sudjeluje i u projektu YSL Beautéa Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentirane glazbenike i glazbenice iz svih dijelova svijeta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju osobnost uz čarobnu moć makeupa.

 

Promotivne aktivnosti vezane uz Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, započinju početkom 2018. Ona je osoba koja savršeno utjelovljuje inovativno i buntovno nasljeđe predvodnika stila, kuće YSL.

 

„YSL Beautéjedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i `sirovijih` elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.