x

ZORAN BIO JEZIVO LJUBOMORAN: Jelenu pratio u stopu! Dok su bili kod prijatelja, pjevačica nije smjela da pipne mobilni!

Jelena Marjanović nije smjela sama do prodavnice, kod frizera, na nastupe, pa čak ni kod majke... - samo su neke od rečenica koje su njeni prijatelji izjavili nakon hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom iz Borče koje već 17 mjeseci intrigira Srbiju.

Kako zajednički poznanici Marjanovića tvrde za Blic, on je sa njom išao čak i u prodavnicu i apoteku, a nastupe ne moramo ni da pominjemo.

 

Posebno brine to što su pjevačici bila ograničena kretanja čak i kada je išla u posjetu bolesnoj majci. Kao i dana kada je ubijena 2. aprila 2016. godina, Zoran ju je pratio čak i dok je trčala.

 

Na taj način, Jeleni koja je u vezi sa Marjanovićem bila od svoje 14. godine, nije ostalo mnogo prostora za ``vrijeme za sebe``.

 

Sagovornica ovog lista, Nikolina T. kaže da su se njihova druženja svodila na kućne posjete u kojima bi obavezno bio prisutan i sada uhapšeni suprug ubijene pjevačice.

 

- Zoran i ona su uvijek bili zajedno. Bila je posvećena porodici i njemu. Viđale smo se tako što je ona i Zoran dođu kod mene ili ja odem kod njih, a ona i Zoran su jedno drugom uzimali telefone - objašnjava ova djevojka i naglašava da je teza o tome da je pjevačica ``Zvezda Granda`` imala ljubavnika potpuno nemoguća.

 

Komšije Jelenine pokojne majke takođe naglašavaju da se Jelenin žiot totalno promijenio otkad se udala za Zorana.

 

- Sve je rjeđe dolazila kod majke. I kad dođe, zadži se jako kratko i ode. Zoran ju je za to vrijeme čekao u kolima - navodi jedan od susjeda.

 

Postoje brojni svjedoci koji potvrđuju da je čekao i tokom nastupa.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.