x

ZORAN JE GUŠIO JELENU, NIJE JOJ DAO DA DIŠE: Radnica iz kioska svjedočila o Marjanovićevoj bolesnoj ljubomori!

I pored toga što su brojni prijatelji porodice Marjanović pričali kako je ubijena Jelena Marjanović u brak sa Zoranom ušla “gola kao pištolj” i da je bila iz siromašne porodice, ispostavilo se da to i nije tačno. Naime, u dvorištu porodične kuće Krsmanović i dalje stoji lokal, ali napušten, koji je Jelena donijela kao miraz kada se udavala.

– Tamo su otvorili kiosk brze hrane. To nije loša lokacije, u blizini je Zrenjaninski put, prilično je pametno. Krenulo je sve dobro, pogotovo što su komšije znale Jelenu i voljeli je. Ipak, iako je sve počelo idalno, ubrzo se sve pretvorilo u pakao, prije svega zbog Zoranovih scena – priča sagovornik Srpskog telegrafa koji je želio da ostane anoniman.

 

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, o ubistvu pjevačice je saslušana i radnica koja je radila u kiosku brze hrane.

 

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava priroda počela da izbija na vidjelo. Jelena je sve uložila u ovaj posao, ali on to nije mogao da podnese. Bilo je jasno da je on za sebe mislio da je gazda kako u poslu, tako i u vezi. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, miješao se u sve. Bukvalno je gušio. On je morao za sve da se pita, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje. Nije mogao da izdrži da ona uspije u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu – ispričala je navodno radnica policij, pa dodala:

 

– Situacija nije bila normalna. U početku Zoran nije pokazivao bijes prema Jeleni preda mnom, ali kasnije nije obraćao pažnju ni na koga, pa ni na mene. To su bili pravi nastupi bijesa, koje nije mogao da kontroliše.

 

Na kraju, prema njenoj priči, Jelena je digla ruke od svega jer joj je važniji bio mir u kući. Nije mogla više da istrpi Zoranove pritiske i posvetila se karijeri pjevačice, gdje je Zoran takođe imao potpunu kontrolu jer joj je bio menadžer.

 

Međutim, policija nije digla ruke od ovog slučaja. Još uvijek radi grupa inspektora na razotkrivanju monstruoznog zločina koji se dogodio 2. aprila ove godine, kada je Jelena Marjanović ubijena na nasipu Crvenka u Borči, dok je džogirala.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.