x

ZORAN JE SEK*UALNI MANIJAK: Već 23 dana se dopisuje sa Radom iz Beča i ugovara SE*S?!

Suprug brutalno ubijene pJevačice “Granda” Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, već 23 dana se preko mobilne aplikacije Vajber dopisuje sa izvIJesnom Radom M. (27), medicinskom sestrom iz Beča, i razmJenjuje s njom poruke laskave i sek*ualne prirode, tvrdi list “Informer”.  Dok se u javnosti prikazuje kao utučeni udovac, on preko mobilnog telefona razmJenjuje poruke sek*ualne sadržine skoro svake noći, a to je učinio čak i u noći između 11. i 12. maja, nekoliko sati prIJe nego što je Jeleni davano 40 dana, piše Informer.

Među silnim porukama koje su Zoran i Rada razmJenjivali, a u koje je ovaj list imao uvid, pJevačicin suprug je navodno 23. maja tačno u 4.19 sati ujutru poslao i svoju golišavu selfi fotografiju.

 

Inače, njih dvoje su navodno stupili u kontakt 7. maja, kada mu je ona putem Fesjbuka poslala nekoliko poruka. Tada joj je on poslao fotografiju sa kćerkom Janom kako bi se uvjerila da je to zaista on, a nakon toga joj je poslao i svoj broj mobilnog telefona, pa su počeli da se dopisuju preko Vajbera.

 

Njih dvoje su tokom noći razmijenili nekoliko hiljada poruka, među kojima je bilo dosta laskavih i sek*ualnih aluzija, ali i intimnih detalja, pa su u jednom momentu počeli da ugovaraju i se*s.

 

Samo dan prije Jeleninog pomena, Zoran i Rada su imali jedno od njihovih najdužih dopisivanja i tada su po prvi put pokazali jedno drugom da osjećaju nešto više od prijateljstva:

 

“Rada: Neću da te davim, tek sutra neću, ali sam uvijek tu… da znaš

 

Zoran: Osjećam te….

 

Rada: Pokriću te i paziću na tebe dok spavaš.

 

Rada: Samo da nikad ne budeš sam… pa i ovako virtuelno zadovoljstvo izvodljivo je u mojoj glavi.”

 

Nakon toga, Zoran joj je poslao jedan smajlić, na šta mu je ona odgovorila poljupcem i napisala “pravo u vrat”, da bi joj pjevačicin suprug uzvratio, a ona na to napisala “okice mile”.

 

Međutim, vrhunac ove prepiske se dogodio prije tri dana, tačnije 28. maja, kada su počeli da dogovaraju se*s u Beogradu. Nekoliko puta mu je objasnila da “voli grub se*s i da jedva čeka da joj pomjeri bubrege“, da bi vrlo brzo nastavili sa eksplicitnim sek*ualnim porukama:

 

“Rada: E, ovako lijepo umislim da si ovdje… pa ne znam kako da se namjestim… pa kako da spavam nzm.

 

Zoran: Namjestiću te ja kad dođeš

 

Rada: Samo da ne poludim do tada. Dugo nisam. Od naših prvih poruka nisam.”

 

Njih dvoje su nastavili da se dopisuju i da dogovaraju viđanje u Beogradu, a u jednoj od poruka, Zoran je Radu upozorio da ni slučajno nigdje ne objavi njegovu golišavu fotografiju i napomenuo da je veoma bitno da niko ne sazna za njihovu prepisku.

 

Prema riječima stručnjaka, prepiska Zorana Marjanovića sa medicinskom sestrom iz Beča, baca potpuno novo svjetlo na slučaj ubistva njegove supruge Jelene. Psihoterapeut dr Zoran Milivojević kaže da se na osnovu ovih poruka može zaključiti da je Zoran Marjanović čudak, koji voli bizarnost i fantazije.

 

– Erotsko dopisivanje, slanje slika i ljubavnih poruka govori da Jelenin muž voli neobične stvari, ali i da je vrlo brzo prebolio svoju pokojnu suprugu ili da možda i nije bio vezan za nju. Čudno je jako da za nepuna dva mjeseca od ubistva on razmijeni preko 1.000 poruka sa nepoznatom ženom i da postane toliko blizak s njom – rekao je dr Milivojević za Informer.

 

S njim se složio i kriminolog Zlatko Nikolić koji smatra da ovo može promijeniti cjelokupnu istragu ovog ubistva.

 

- Vaša saznanja su vrlo zanimljiva, ali ujedno i šokantna, jer se radi o čovjeku koji je prije dva mjeseca izgubio ženu. Njemu ovo dopisivanje vjerovatno predstavlja neku vrstu egzibicionizma. Ova prepiska može i te kako da utiče na tok istrage i da je na neki način ubrza, ali samo od suda zavisi da li će biti jedan od krunskih dokaza koji ima dokaznu vrednost na sudu – istakao je on.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.