x

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO NA FEJSBUKU: Zločincu su dani odbrojani, sačekajte još malo!

Danas se navršava tačno 13 mjeseci od ubistva pjevačice Jelene Marjanović. Riječ je o slučaju koji i dalje intrigira pažnju i javnosti i medija, dok počinilac još nije otkriven.

Muž ubijene pjevačice Zoran Marjanović, obratio se javnosti putem društvenih mreža kako bi podsjetio na gnusni zločin koji se dogodio prije godinu i mjesec dana.

 

``Pozdrav svima, koji ste u podršci do istine i pravde za moju Jelenu. U ovom mučnom čekanju do rasvjetljenja gnusnog zločina, u kome je stradala moja supruga i majka mog djeteta, od ruke još uvijek nepoznatog počinioca za javnost, morate biti svjesni jedne činjenice. Nasumična istraga konstruisana iz glava žutih stranica, koje su bile usmjerene izključivo na tiraže nema veze sa pravom policijskom istragom, koja ima prave, realne, opipljive rezultate.  I nemojte, molim vas, ni jednog trenutka posumnjati u rad policije. Govorim vam, jer sam upućen donekle u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati. Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima trećeg odjeljenja. Pozdrav od srca, Zoran Marjanović.``

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.