x

ZORAN MARJANOVIĆ ZNA KO MU JE UBIO JELENU: Moju suprugu je ubio ZALJUBLJENI KRIMOS!

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, sve više sumnja da je ubica psihopata, kao i da vjerovatno pripada nekoj kriminalnoj grupi.  On sumnja da je monstrum poznavao njegovu suprugu, kao i da ga je možda vidjela i tog kobnog dana kad se desila tragedija.

Pjevala svima

 

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine dok je džogirala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gdje je otišla sa suprugom Zoranom i petogodišnjom kćerkom Janom. U prvim satima istrage i Marjanović je imao status osumnjičenog, kao i članovi njegove porodice, koji su više puta saslušavani.

 

- Jelena je bila pjevačica, a na svojim nastupima uvijek je gledala da ostvari dobar kontakt s publikom, bez obzira na to da li je riječ o muškarcima ili ženama, kriminalcima, bivšim robijašima, političarima ili običnim ljudima. Ko zna, možda se među tim kriminalcima nalazio i taj psihopata, možda joj je i pisao poruke, prijetio, a da nam ona to nije pričala jer je smatrala da nema opasnosti ili nije htjela da nas plaši - priča Zoran i dodaje:

 

- Možda ga je vidjela i tog dana u Borči kad smo otišli da trčimo, te je zbog toga odlučila da idemo na nasip. Možda nas je pratio do tamo - objašnjava Zoran.

 

Zajedno 13 godina

 

On ističe da se mnogo pričalo o tome kako je ljubomoran, ali da to nije tačno.

 

- Nas dvoje smo dugo bili zajedno, oko 13 godina, nisam imao razlog da bilo kog trenutka posumnjam da me Jeca vara ili da ima nešto s nekim. Ona nije bila takav tip žene, niti pjevačice. Imala je takav stav da je s muškarcima gledala da bude ortak, brat, sestra - priča Zoran i podjseća da je i tog dana kad je ubijena trebalo da nastave da rade na njenoj pjesmi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.