x

ZORANOVOJ LJUBAVNICI ``ČEŠLJAJU`` TELEFON! Da li će ovo biti ključan detalj za razrješenje Jeleninog ubistva?!?

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za teško ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), mogla bi da bude jedna od ključnih ličnosti u razrješavanju tog misterioznog zločina.  Kako saznaje ``Alo`` Zoran na sve moguće načine pokušava da stupi u brak sa Mitrovićevom kako bi je oslobodio svjedočenja u postupku i na taj način se osigurao da ona neće podleći pritiscima i da neće ispričati neke detalje koji bi mogli da budu pogubni po njega.

Da je Zoranova ljubnica i te kako interesantna za ovaj slučaj potvrdio je i Nebojša Milosavljević, punomoćnik 11 članova porodice Krsmanović.

 

- Insistiraćemo da se u daljem toku istrage preko baznih stanica utvrdi gdje je Zorica Mitrović bila u vrijeme Jeleninog ubistva, kao i da se uporede signali njenog i Jeleninog mobilnog signala. Isto tako, vrlo je važno utvrditi s kim je Zorica razgovarala u vrijeme izvršenja krivičnog djela, kao i sa kojeg mjesta je upućivala pozive i ko je nju zvao u to vrijeme. Takođe ćemo tražiti da se provjeri i njen listing poziva dan poslije zločina. Na taj način bi mogli da se otkriju novi, i te kako značajni detalji - objašnjava Milosavljević.

 

On kaže da će, kao pravni zastupnik Krsmanovića, insistirati i na tome da se vide i uporede bazne stanice signala sa telefona ostalih članova porodice Marjanović, kao i njihovi listinzi poziva, jer je neophodno utvrditi sa kim su oni komunicirali i gdje su se kretali u kritično vrijeme.

 

Nebojša Milosavljević dalje naglašava da će porodica Krsmanović, ukoliko Zoran i nakon saslušanja svjedoka u istrazi ostane u sferi osumnjičenog, zahtijevati njegovo neuropsihijatrijsko vještačenje.

 

- Jelena je ubijena na divljački način. Od svih tih udaraca po glavi, zbog kojih ona ima rupe na lobanji i zbog kojih su joj poispadali zubi, ona je demolirana. Samo je neuračunljiva ili drogirana osoba sa visokim stepenom gnjeva mogla da ubije na taj način - ističe naš sagovornik i dodaje:

 

- Način na koji je Jelena ubijena ukazuje na čistu ljudsku patologiju i destrukciju. Dugo radim ovaj posao i svačega sam se nagledao, tako da mi je teško da povjerujem da je neko normalan i uračunljiv mogao da izvrši takvo ubistvo.

 

Poznati advokat dalje naglašava da bi od izuzetnog značaja za rješavanje tog zamršenog slučaja mogao biti život pokojne Jelene.

 

- Istraga mora da se usmjeri i na ličnost žrtve. Da se do detalja razotkrije njen stil života, njene svakodnevne navike i afiniteti. Mislim da bi tu možda trebalo tražiti motiv. Jer teško je neke radnje u ovom slučaju smatrati nemotivisanim - kaže Milosavljević, koji se osvrnuo i na saslušanje svjedoka, koje je zakazano za ponedjeljak, 16. oktobar, u Višem tužilaštvu u Beogradu.

 

- Zoranovi brat i otac nisu u obavezi da svjedoče, ali bi njihova saznanja mogla biti veoma interesantna - pojasnio je naš sagovornik.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.