x

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Tajni snimak iz automobila još jednog Marjanovića TJERA NA ROBIJU?

Policija je tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih, tvrdi list Alo! On će najvjerovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i poslije saslušanja u policiji, kada joj je rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih za*ebali”.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedjelje! Ne plašim se hapšenja! Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio „čistač“, pa do toga da su me tajno snimili - rekao je svekar ubijene pjevačice za ovaj list.

 

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih „pere“ kod inspektora. Poslije saslušanja u stanici „29. novembar“, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih za*ebali”. Potom je dodao „da su njih dvoje uspjeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može” - kaže izvor blizak istrazi.

 

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

 

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta smije, a šta nikako ne smije da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Poslije saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promijenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Djelovali su kao ljudi koju su izbjegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni - kaže izvor iz policije.

 (Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.