x

ŽURKA ZA MALE I VELIKE: Zavirite na proslavu prvog rođendana Giletovog sina Darisa!

U nedjelju, 22. januara u ugodnom ambijentu restorana Ribnjak u Visokom, popularni pjevač Amar Gile Jašarspahić upriličio je proslavu prvog rođendana sinu Darisu. Pobjednik Zvezda Granda je zajedno sa suprugom Enom, kao pravi domaćin dočekao sve goste, koji su malenog Darisa obradovali pregrštom poklona, nakon čega je uslijedila žurka za male i velike. Mališani su imali posebnu prostoriju, gdje su ih zabavljali animatori, dok je dobru atmosferu i pravi rođendanski dernek za velike napravio sami domaćin Amar Gile, kao i Ruža Efendić, te tamburaši.

Giletov sin Daris je proslavio prvi rođendan ove nedjelje, 22. januara. Godinu dana je prošlo od kada je naš najtražniji pjevač postao otac dječaka, kojeg je dobio u braku sa prelijepom izabranicom Enom. Ponosni roditelji su upriličili rođendansko slavlje za pamćenje, a restoran je bio u znaku plavo bijele boje... Kutak sa nekoliko rođendanskih torti je bio obilno opemljen za mališane, a prednjačio je Darisov omiljeni crtani lik Mickey Mouse. 

 

Kum djetetu je bio Giletov najbolji drug Samir Tuta. Inače, pjevač je prije tri godine bio kum njegovom sinu Davudu. Među brojnim zvanicama, prisutan je bio i Giletov menadžer Toni Lehmann, koji je došao u pratnji supruge.

 

Za fantastičnu atmosferu, pored samog Gileta, pobrinula se i Ruža Efendić, uz pratnju harmonikaša i klavijaturiste, a tu su bili i neizostavni tamburaši.

 

Ekskluziva.ba portal i ovim putem upućuje iskrene čestitke malom Darisu povodom njegovog prvog rođendana, te mu želi sve najbolje. Naravno, čestitke idu i ponosnim roditeljima Eni i Amaru Giletu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.