x

ZVEDE GRANDA IZAZVALE HAOS NA FEJSBUKU: Nakon što je Sanela iz Banovića izbačena, svi hoće da...

Bosanka Sanela Hasić nije uspjela da prođe u naredni krug Zvezde Granda, što se nije nimalo svidjelo publici koja je zamjerila žiriju ovog takmičenja zbog odluke da umjesto nje prođe šesnaestogodišnja Maryana Katić.

Naime, Sanela i Maryana su poslije duela išle u baraž na kraju emisije, a dalje je prošla Maryana, poslije čega su na društvenim mrežama počeli da pljušte komentari da je Sanela nepravedno izbačena iako je kvalitetniji pjevač.

 

``Bolja je Sanela bila, nije joj ni do koljena ova iz Pariza, to nije budućnost, ni sadašnjost, već prošlost``, ``Neko jak  je gura, a što se tiče pjevanja Sanela je dosta bolja od nje, a bilo je i još dostva kvalitetnijih djevojaka iz Srbije koje su nepošteno izbačene al et više se ni u Grandu ne gleda kvalitet pjevanja``, ``Sanela je bila bolja``,  Sarajlije baš nemaju toleranciju za miljenike žirija koje nije prijatno slušati. I ona nije Maryana nego Marijana jer nije iz Francuske. Sanela, koju ste izbacili, pjevala je u duelu bolje od nabijeđene pjevačice``, Sanela je kralj narodne muzike...``, samo su neki od komentara iz svih krajeva bivše Jugoslavije koji su podržavali Sanelu.

 

Međutim, bilo je i onih komentara koji se nisu slagali i podržavali Maryanu: ``A vi što samo dajete ocjene na osnovu nacije, niste fer. Sanela je dobra, ali Maryana ima jači vokal i strasno dobre trilere``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.