x

ZVEZDA GRANDA VIŠE NIJE IZDRŽALA: Tanja Savić zajedno sa suprugom i djecom ide u Australiju!

Tanja Savić više ne može da se bori sa pritiskom zbog negativnih priča koje se o njoj već nedjeljama pojavljuju u medijima, pa je riješila da sa porodicom ode u Australiju.

Ona će sa mužem Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i Đorđem sljedeće nedjelje otputovati u Australiju, odakle je njen suprug.

 

Otkako je u medijima njen bivši saradnik Bane Đokić iznio niz priča o njenom braku, između ostalih i da je muž vara i bije, ona se loše osjeća. Zatvorila se u kuću i stalno plače, zbog čega joj je suprug predložio da odu iz Srbije.

 

- Tanja i Dušan ne znaju kako da izađu na kraj sa ljudima koji govore loše o njihovom braku i njenom poslu. Dogovorili su se da je najbolje rješenje da odu na neko vrijeme u Australiju. Pjevačici se smučio život u Beogradu i pokajala se što se vraćala iz Gold Kosta - otkriva naš izvor.

 

Pozvali smo folkerku, ali se na njen broj javio muž Dušan, koji je potvrdio naša saznanja.

 

- Tačno je da putujemo iduće nedjelje. Bićemo u Australiji do početka aprila. Želimo da se posvetimo sebi i posjetimo moju majku, koju dugo nismo vidjeli. Iskren da budem, ne mogu više da slušam svakakve priče, idemo da odmorimo mozak - kaže Jovančević.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.