x

ZVEZDE GRANDA I OVE SUBOTE NAJGLEDANIJI TV SADRŽAJ U BiH: Djevojke iz BiH opčinile žiri!

I ove subote „Zvezde GRANDA“ koje se emituju u programu OBN TV bile najgledaniji muzički show.  Prema zvaničnim podacima agencije Nielsen za BiH i ove subote „Zvezde Granda“ su bile najgledaniji tv sadržaj u BiH.

Žiri u sastavu Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac imali su jako težak zadatak da izaberu samo pet djevojaka koje će nastaviti takmičenje. Ove subote u dalje takmičenje su prošle čak tri djevojke iz Bosne i Hercegovine, a Tuzlanka Azra Husarkić podigla je žiri na noge i ispraćena je ovacijama.

 

Milijana Šešić (18) iz Banjaluke pjevala je pjesmu Snežane Đurišić “Kako da se pomirim s tim”. Bosanac je odmah rekao da Milijana zna pjevati, a ni ostali članovi žirija nisu štedjeli komplimente. Dobila je svih šest glasova i prošla u baraž.

 

17-godišnja Jana Čolović iz Trebinja pjevala je Bekutinu pjesmu “Treba vremena”. Dobila je svih šest glasova, a Bosanac je rekao ‘Pjeva kao s brda na brdo, sve se čuje. Fin glas”. Bekuta je ocijenila da je Jana u refrenu bila fantastična a Šaulić je rekao da bi grehota bila za nju ne glasati.

Tuzlanka Azra Husarkić (17) otpjevala je pjesmu “A što ćemo ljubav kriti”. Žiri je kraj pjesme dočekao na nogama, a Azra je odmah dobila svih šest glasova. Bekuta joj je rekla da je otpjevala besprijekorno, Zorica je izjavila “Kapa dolje”, a Lukas je rekao da mu je žao što pjesma nema 11 strofa kako bi mogao uživati.

 

U naredni krug takmičenja, osim tri djevojke iz Bosne i Hercegovine, plasirale su se i blizankinje Suzana i Slađana Vasić i Marina Bogdanović iz Srbije.

 

Ne propustite novo druženje u programu OBN TV uz „Zvezde GRANDA“ u subotu 25.10.2014. do 21 sat!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.