x

ZVEZDE GRANDA NA OBN TV

U subotu 20.09.2014. od 21 sat u programu najgledanije televizije u BiH, OBN TV počinje najveće muzičko takmičenje u regionu. Na velelepnu scenu Granda stižu mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove „Zvezde Granda“.

Kandidati iz svih krajeva ex Yu predstaviće se pjesmom dobro poznatom žiriju, Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti. Ova šestorka će u novoj sezoni ocjenjivati i komentarisati svakog kandidata posebno.

 

Pravila su slična kao u prethodnoj sezoni. Kandidat direktno prolazi u naredni krug takmičenja ako svih šest članova žirija glasaju za njega pritiskom na taster. Tada se podiže video ekran, na kome žiri može da vidi kandidata. Do tog trenutka žiri ne vidi kandidate, već isključivo donosi svoj sud na osnovu njihovih vokalnih sposobnosti.

U slučaju da takmičar ne dobije svih “šest tastera” za njegovu sudbinu zaduženi su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

 

Pored potpuno nove scenografije ovu sezonu "Zvezda Granda" čine i druga pojačanja poput reditelja Predraga Peđe Markovića koji je režirao takođe popularno muzičko takmičenje „Prvi Glas Srbije“. Gledaoce će sasvim sigurno oduševiti nova, impozantna scenografija koja je urađena po najvišim svjetskim standardima.

 

O novom, unaprijeđenom izgledu bine i kompletne scene Peđa kaže: „Scenografija zauzima 1500m2, u nju je utrošeno preko 50 tona čelika, preko 200m2 LED ekrana, skoro pola km LED dioda, na rasvijetnom gridu je preko 200 svijetlosnih uređaja najmodernije tehnologije koje kontroliše jedna od tehnološki najnaprednijih platformi za dizajn svijetla. Takođe, novost u Grandu je i pokretna kamera na faru sa daljinskim upravljanjem. I kao začin, zakrivljeni LED ekran od skoro 50m2 koji se pojavljuje i nestaje kao magijom, sigurno će doprinijeti da ova sezona bude zapamćena“.

 

Osim impresivne tehnike koja je postavljena specijalno za novi početak, važno je bilo ispuniti i estetske uslove: „I pored sve te tehnologije, kreativna ideja je bila da napravimo moderan studio sa dušom – drugim riječima, da iskoristimo sve prednosti koje tehnologija pruža ali da gledalac osjeti toplu, iskrenu emociju takmičenja koje traje već devet sezona. Simbioza scenografije koja je spoj modernih svjetskih formata i italijanskog glamura sa najmodernijom rasvetom i ekranima daće gledaocima jedinstven i neponovljiv doživljaj“ dodao je Marković.

 

I ovu sezonu “Zvezda Granda” vodiće provereni, šarmantni voditeljski par, Voja Nedeljković i Sanja Kužet.

Nne propustite „ZVEZDE GRANDA“ ove subote u programu OBN TV u subotu 20.09.2014. od 21 sat!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.