ZVEZDE GRANDA-NAJBOLJA ZABAVA NA OBN TV

29.10.2016 18:00
zvezde-granda-najbolja-zabava-na-obn-tv-1

Najbolja zabava uz male ekrane je i ove subote rezervisana za show program Zvezde Granda koji se emituje u programu OBN TV

Da su Zvezde Granda osvojile gledaoce u cijeloj Bosni i Hercegovini i u novoj sezoni pokazuju i zvanični izvještaji o gledanosti agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu koji potvrđuju iz subote u subotu apsolutnu dominaciju ovog muzičkog showa. 

 

Za fenomenalnu atmosferu i posljednje subote u mjesecu oktobru bit će zaduženi glavni akteri, članovi žirija „Zvezda Granda“:  Aca Lukas i Jelena Karleuša. Ovoga puta Aca će se toliko zaigrati da će u jednom trenutku pokupiti prašinu sa poda. Prvu pomoć će mu dati Jelena i Viki, kao prave kolegice.

 

Gledaoci će moći još vidjeti koja kandidatkinja liči na Jeleninu kućnu pomoćnicu, ko ima komplekse kandidata iz Bosne i Hercegovine, ko je istrčao i zašto iz lifta, zašto će Marija napustit studio ali i iz kojeg je razloga Lukas poručio Viki u jeku rasprave da ide kući.

 

Tajanstveni član žirija, ma ko on bio dobiti lekciju od Draga Stojkovića Bosanca koju će sigurno zapamtiti do kraja života.

Naravno i ove subote dominirati će kandidati iz naše zemlje.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.