x

ZVIJER: Dječak (5) izgubio patiku, očuh ga tukao do smrti!

Marvin Ajhinačo (39), osuđen je na doživotnu robiju jer je ubio posinka (5) samo zato jer je dijete izgubilo patiku. Zvjersko ubistvo dogodilo se u južnom Londonu. Marvin je malenog Aleksa ubio koristeći ``brutalnu silu``. Muškarac je poludio 20. novembra prošle godine u parku u Londonu jer je dijete izgubilo patiku. 

Sudija je u utorak rekao da dijete nije uradilo ništa što bi opravdalo Marvinovo ponašanje.

 

Marvin je ranije bio osuđivan zbog pljačke i napada na bivše partnerke. Ubistvo djeteta je pokušao da zataška tako što je davao lažne iskaze ljekarima i policiji. Lilija Breša, dječakova majka je bila u vezi s Marvinom. Njezin sin Aleks je umro u bolnici dva dana nakon napada, a imao je fatalne povrede glave i stomaka.

 

Dječak je, rekli su svjedoci, rekao ``oprosti`` prije nego ga je Marvin počeo udarati.

 

Cijelo tijelo mu je bilo prepuno modrica.

 

Marvin je teško povrijeđenog dječaka odnio kod majke u stan, što je zabilježeno nadzornim kamerama, a onda je i nju napao nakon što je htjela pozove Hitnu pomoć. Srećom, uspjela je da dohvati telefon i pozove pomoć.

 

Dječaka su operisali, ali nažalost nisu ga uspjeli spasiti.

 

- Moj sin je prekrasan mali anđeo. Moj je život završio kada je on umro. Ništa više neće biti isto bez njega - rekla je dječakova majka.

 

Aleksov otac kaže da ga ono što se dogodilo njegovom sinu uništava. Marvin je iz zatvora zvao Brešu i tražio je od nje da podrži njegovu priču, piše ``Sky News``.

 

Policija je kasnije u parku našla dječakovu patiku.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.