x

Za njih kažu da su bosanska verzija Elitnih odreda!

Tuzlanska grupa „Bonvivan“, koju mnogi nazivaju i bosanskim „Elitnim odredima“, pravi sve veće uspjehe. Naime, ovi mladi i talentovani momci, Mirza Morankić i Dino Osmić, donijeli su novine i pravo osvježenje na bosanskohercegovačku muzičku scenu.  Grupa „Bonvivan“ postoji skoro dvije godine, a dosadašnju karijeru obilježile su pjesme ``Ako odeš``, ``Zovite drugove``, ``Moja ljubavi``, dok je pjesma ``Samo broj`` koja je prošle godine predstavljena javnosti postala hit na regionalnim televizijskim i radio stanicama.

- Spot je dostigao veliku popularnost. Mnogi eminentni kritičari okarakterisali su ga kao nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno i jedinstveno, nego što ste do sada imali priliku da vidite na našim prostorima. Mali mačići koji voze automobil kupili su srca mnogih zajedno sa pjesmom ``Samo broj``, kažu Dino i Mirza.

 

Početkom juna predstavili su novu pjesmu ``Nisam fer`` na kojoj im je gost mladi i uspješni sarajevski reper Jala. Tekst za pjesmu ``Nisam fer`` radio je Željko Vujašin, muziku i aramžman, kao i na dosadašnjim pjesmama radio je Dino Osmić.  Pjesma je snimana u Sarajevu u studiju ``Tempo`` 

 

I dok promocija nove pjesme uveliko traje širom regiona, Dino i Mirza ne odmaraju. Pored sve češćih poziva za nastupe i gostovanja u televizijskim i radio emisijama uveliko rade na još jednom novom singlu koji će javnosti predstaviti za par dana. 

 

Pjesma nosi naziv ``Zamisli`` a na ovoj pjesmi pridružit će im se i grupa DJ-eva ``Lucky stars`` 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.