x

Za pjevača je gotovo?! Priznao najveću laž svoje karijere!

Sve do sada, Robin Thicke je u javnosti tvrdio da je zajedno s Pharrellom Williamsom napisao najveći hit svoje karijere `Blurred Lines`, no zbog toga što se dvojica glazbenika trenutno na sudu brane da nisu plagirali pjesmu Marvina Gayeja, Robin je priznao da nije imao nikakve veze s pisanjem tog hita.

Američki tabloidi otkrili su da se Robin Thicke i Pharrell Williams trenutno na sudu brane od tvrdnji da je njihova pjesma `Blurred Lines` plagijat pjesme Marvina Gayeja iz 1977. `Got To Give Up`. 

 

No, sada, kada pred zakonom trebaju dokazati svoje autorstvo hita Blurred Lines, Robin Thicke je odlučio da je pravo vrijeme da prizna da nije imao nikakve veze sa stvaranjem tog velikog hita kojeg potpisuju on i Pharrell Williams. 

 

Robin se u dosadašnjim intervjuima hvalio da su Pharell i on napisali pjesmu za pola sata, odmah je snimili te su i priznali da im je pjesma Marvina Gayeja bila inspiracija. 

 

Iskazom na sudu, Robin je sada priznao da nije bio uključen u pisanje pjesme kako je do sada tvrdio te je rekao da je tada bio na jakim tabletama za bolove i alkoholu, dok je Pharrell radio na pjesmi. 

 

``Bio sam ljubomoran i htio sam neka prava. Kasnije sam pokušao sve uvjeriti da je to i moje djelo, a u stvarnosti, Williams je napisao gotovo cijelu pjesmu sam``, rekao je Robin. 

 

``Bio sam pijan i na tabletama kada sam došao u studiju. Koliko se sjećam, htio sam biti više angažiran nego što sam bio u tom trenutku, a devet mjeseci poslije, pjesma je postala ogroman hit i htio sam neka prava na nju``, ispričao je posrnuli pjevač na sudu, prenosi Daily Mail.

(Net.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.