Za uspješan biznis treba izaći iz kancelarije!

27.10.2016 10:00
za-uspjesan-biznis-treba-izaci-iz-kancelarije-main

Glavna tema ovogodišnje konferencije je Marketing 2020: 

Usavršite svoje marketinške sadržaje, tehnološke vještine i dosegnite vrhunska iskustva.

 

Izvrsni govornici i 400 učesnika za sve one koji žive marketing su dovoljan izazov da u četvrtak 27.10.2016., budu prisutni na Marketing summitu.  

 

Robert Craven je vodeći govornik rastućeg biznisa u Velikoj Britaniji. Radio je sa klijentima kao što su Barclays, Virgin and Ricoh, ali također i sa velikim brojem manjih kompanija.

 

Jedan od najboljih nezavisnih poduzetničkih mislilaca u Velikoj Britaniji, kojeg je Financial Times imenovao poduzetničkim guruom. Na Sarajevo Marketing Summitu će govoriti o tome kakav je to uspješan marketing i šta to vodeći u marketingu rade drugačije – za uspjeh danas i sutra. 

 

Robert još poručuje: Najprije treba izaći iz kancelarije. 

 

Na pitanje kako opisati uspješnog marketinškog stručnjaka, i šta ga to razlikuje od drugih Craven odgovara: Usmjeren je na rezultate, ali stvari želi vidjeti iz pozicije klijenta. Fokus nije na onome šta naši proizvodi i servisi mogu uraditi, nego šta mogu uraditi za klijente. Ne daju se omesti posljednjim blještavim detaljem, nego pomno prate širu sliku.

 

Ostvarite nove poslovne kontakte, učite jedni od drugih, razmijenite iskustva i uspješno iskoristite različite prilike i potencijale marketinga 2020.

 

Obavezno posjetite

www.marketing-summit.ba

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.