x

Zabava se nastavlja u novootvorenom Konzum Family Centru Sarajevo mjestu najbolje kupovine i zabave za cijelu porodicu!

Nakon svečanog otvorenja i nezaboravnih trenutaka uz zabavni sadržaj i pogodnosti pri kupovini koje su kupci imali priliku da dožive proteklih dana, Konzum Family Centar Sarajevo kao mjesto koje okuplja cijelu porodicu, nudeći izvrsnu ponudu, mnoštvo pogodnosti, različite zabavne i korisne sadržaje, svim posjetiteljima i tokom septembra priprema niz pogodnosti. Najmlađe posjetitelje pozivaju na trodnevno super druženje sa SpužvaBob ekipom počevši u petak 28.08. pa do nedjelje 30.08. gdje ih očekuje najluđa zabava, facepainting, igre memorije, kada će svi mališani imati priliku postati dijelom vesele ekipe iz Bikini doline.

Novootvoreni Konzum Family Centar Sarajevo, Ložionička 16,  je opravdao svoju poslovnu orjentaciju pruživši svojim posjetiteljima tokom prve sedmice svog rada mjesto sadržajne svakodnevnice i sasvim novi doživljaj kupovine uz pregršt uzbudljivih sadržaja na mjestu gdje su uvijek u centru pažnje.   

 

Konzum Family Centar Sarajevo je na dan otvorenja za građane, svoje brojne prijatelje i poslovne partnere, te predstavnike medija pripremio svečanu atmosferu uz dobru muziku i pjesmu, plesni performans te fascinantne trikove mađioničara i balondžija. Posjetitelji su uživali u mnogim kupovnim pogodnostima, mini koncertu i nagradnim igrama, dok su se najmlađi zabavljali uz Kodija, koji je za njih otvorio vrata nove Kodijeve igraonice gdje mjesta ima samo za  igru, zabavu, učenje i druženje. Najsretnijih 50 kupaca „lutajuća kamera“ nagradila je poklon bonom u vrijednosti od 50KM. 

 

Kao što su unaprijed najavili da su brižno pripremili  brojna iznenađenja, pogodnosti te različite zabavne sadržaje, zanimljivo i veselo je bilo i u danima nakon otvorenja Konzum Family Centra Sarajevo. Tako su posjetitelji uživali u kupovini u Konzumu, Intersportu i Modiani uz trostruke i duple bodove na Pika Kartici,  Shopping Night-u uz velike uštede u sitne sate, takmičenju  u okviru Family turnira u stonom fudbalu i sportskim igrama na Wii konzoli, velikoj Kodijevoj zabavi iznenađenja za najmlađe, te uzbudljivoj potrazi za sretnim stikerima koji su nagradili 20 pronalazača i  donijeli im vrijedne nagrade.

 

Konzum Family Centar Sarajevo, kao mjesto okupljanja cijele porodice, nastavlja da brine o svojim kupcima i tokom septembra, koji će biti jednako uzbudljiv jer su pripremili niz pogodnosti, zabavnih sadržaja i druženja, a o planiranim aktivnostima i pogodnostima prilikom kupovine, posjetitelji će biti blagovremeno obaviješteni. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.