x

Zagorčala bih mu život, zapamtio bi dan kada me je upoznao! Luna pred svima žestoko zaprijetila Slobi, pa se pokajala!

Luna Đogani prethodne noći je odgovarala na pitanje gledalaca, a jedno od njih odnosilo se na Kiju i Slobu. Đoganijeva se najprije našalila i dala ironičan odgovor, a zatim je objasnila šta bi uradila kada bi primijetila da Sloba osjeća nešto prema Kristini.

- Luna, šta bi uradila kada bi primijetila da Sloba osjeća nešto prema Kiji? - pročitao je Ognjen Amidžić pitanje gledaoca.

 

-  Zatvorila se u rernu... - našalila se Luna, a zatim nastavila:

 

- Neću da lažem, u posljednjih par dana sam počela da sanjam to i ustanem baš uznemirena.

 

- Dobro danas si sanjala i mog ćaleta! - rekao je Sloba.

 

- Sanjala sam da on meni govori kako je sve ovo bila fora, kako on voli nju, kako se oni u stvari vole, da sam ja tu bila čisto radi fore. Baš danima komentarišem njemu kako me to uznemiri. To bi bio najveći poraz za mene, zato što sam se po meni dosta ponizila i ispala svašta nešto zbog ove ljubavi, kao u nekoj seriji, tako da smatram da bi to bio najveći poraz za mene i mislim da bi se poslije toga dosta promijenila što se tiče ljubavi. Juče sam mu rekla kad bi mi to uradio da bi mu život zagorčala, zapamtio bi dan kada me je upoznao - rekla je Luna.

 

Međutim, odmah se ``pokajala`` i demantovala samu sebe.

 

- Ali, ne, ja se nikome nisam svetila niti prebacivala za bilo šta. Ne mislim da bi se to desili, ali kada bi se desilo, povukla bih se sigurno, i izdržala sama do kraja i ispala car. Pobijedila bih, vjerovatno - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.