x

Zar je normalno da rođena majka želi da mi oduzme dijete? Aleksandra najavila tužbu protiv Ljube!

Aleksandra Subotić napustila je ``Parove`` kako pi riješila neke privatne stvari koje su baš mučile u posljednje vrijeme. Podsjetimo, prema Aleksandrinim tvrdnjama, njena majka Ljuba je podnijela tužbe protiv nje, kojom, navodno, želi da postigne to da se Subotićevoj oduzme starateljstvo nad kćerkom Magdalenom. Aleksandra je odlučila da nema kontakt sa Ljubom i da je prilično iznervirana zbog cijele ove situacije.

- Baš sam u haosu! Kada sam izašla iz ``Parova`` i kada sam vidjela sadržaj dva mejla koje je Ljuba poslala socijalnoj službi, veoma sam se šokirala. Smatram da to nije normalno i ne znam zašto sve to radi. Na stranu što je navela odvratne laži o nekim s*ksualnim konotacijama koje tobože David i ja, ali i neke djevojke, radimo pred Magdalenom. Strašno je što je ona tražila da mi oduzmu dijete, ali ne da bi ga ona čuvala jer je Karađorđe nesavjesan, a ona savjesna, nego da ga pošalju u hraniteljsku porodicu ili da ode u dom. Zar tako da napakosti i naudi sopstvenoj unuci i sopstvenom djetetu? - rekla je Aleksandra i dodaje:

 

- Što se tiče mene i moje majke, rekla sam da me ona više ne zanima. Moraću da je tužim, nema mi druge! Neprestano me proziva na Instagramu. Prije dva dana je nešto kačila i kada sam to vidjela shvatila sam da ne želim nikakav kontakt s njom. Nikakav! Ja ću biti najbolja majka za svoju kćerku i smatram da nemam nikakve potrebe da budem s njom u kontaktu jer je ona neko ko želi da joj napakosti. Ljuba po društvenim mrežama meni dijeli savjete o majčinstvu, a vidimo sami kakva je ona mama. Ima dvije kćerke sa kojima ne priča, a ne priča ni sa rođenom majkom - navodi Subotićeva, koja je ispričala kakva je situacija sa socijalnom službom:

 

- Izlazili su na teren da provjere u kakvom stanju živi moja Magdalena. Vidjeli su da je sve u redu sa djetetom, da je zdravo, pravo i čitavo, ali i da se u kući ne dešavaju nikakve gungule kakve Ljuba navodi. Moj otac Karađorđe je potom bio kod njih i davao je izjavu, a David i ja imamo plan kako da riješimo čitavu situaciju - navela je Aleksandra.

 

Subotićeva je otkrila da se neće vraćati u ``Parove`` i da namjerava da se uda za Davida Dragojevića, koji ju je nakon njegog izlaska iz rijalitija zaprosio.

 

- Ne! Stižem u vilu večeras ili sutra uveče, taman pred nominacije i izbacivanje. Zato nas dvoje imamo drugačiji plan. Kako Magdaleni u izvodu iz matične knjige rođenih piše da je otac nepoznat, jer je Čabarkapa nije priznao, David će je zato priznati kao svoju i tako postati staratelj pa više niko neće moći da nam naudi na način koji to sad čini Ljuba. Moja kćerkica će tako dobiti oca i prezime i postaće Magdalena Dragojević! - ispričala je ona.

 (Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.