x

Zašto mlađi muškarci vole starije žene?!

Mlađi muškarci i starije žene uvijek izazivaju više kontroverzi nego kad je situacija obrnuta, pa se mnogi pitaju zašto zapravo neki mlađi muškarci vole žene koje su dosta starije od njih. Osim onog politički nekorektnog izraza o koki i supi, razloga ima puno.

Za početak, starije žene nemaju iznenadne emotivne ispade kao mlađe, barem tako tvrde muškarci, što njima stvara manji pritisak. Uz to, naravno, na prvom mjestu navode seks koji je sjajan jer starije i iskusnije uvijek imaju par trikova za koje mladići nisu još ni čuli, a kamoli ih doživjeli. Znaju i šta sa njima treba da rade i kako da navedu muškarca da to uradi bez da to moraju posebno obašnjavati. 

Starije žene zadovoljne su svojim tijelom i nisu opsjednute njime, tako da je svako igranje pod pokrivačem potpuno opušteno i bez ikakvih pritisaka i problema. 

Nezavisnije su od mlađih žena, svjesnije, imaju svoj uređen život i svoja primanja, ne traže dečka po svaku cijenu, nego se cijela veza doživljava mirno i opušteno. 

Za kraj, ono što je mlađim muškarcima zapravo najvažnije - starije žene znaju da cijene muškarca i ne ponašaju se prema njemu kao prema djetetu, što je možda i najbolji razlog za ovakve veze.

 

Izvor: kurir-info.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.