x

Zašto odabrati starijeg muškarca?!

Dok mlađi muškarci imaju puno dobrih karakteristika poput energičnosti, životnog elana, entuzijazma, i naravno, čvrstog tijela, veza sa starijim muškarcem može biti vrlo zanimljiva i što je najvažnije, snažna i iskrena.

1. Zna šta želi – želi vas!

 

Životno iskustvo, osim šarma i elokventnosti, sa sobom donosi i ljubavnu zrelost. Muškarac koji je što se tiče ljubavi i veza, proživio puno uspona i padova jako dobro zna što želi od svoje partnerke. Ako se zaljubi, učiniće sve kako bi sa vama proveo ostatak života. Kada se iskusan muškarac odluči vezati znajte kako mu prioritet neće biti posao, prijatelji i zabava, već upravo vi.

 

2. Zato što vas razumije

 

Životno iskustvo sa sobom donosi razumijevanje i toleranciju. Muškarac koji je upoznao puno različitih žena puno bolje razumije njihovo razmišljanje, kao i želje i potrebe. Upravo zbog toga, ako će vas neko razumijeti kada ste nervozni, tužni ili kada vam je jednostavno potrebno vrijeme samo za sebe, onda će to biti izgrađeni muškarac.

 

3. Zato što se možete razvijati

 

Kada je žena najotvorenija, najvedrija i spremna na nove izazove? Kada je zaljubljena. Ako se pitate kakve to veze ima sa starijim muškarcem, odgovor je vrlo jednostavan. Muškarac koji iza sebe ima životnu priču obogaćenu poslovnim izazovima, putovanjima, hobijima i znanjem ima i bogato životno iskustvo koje će, ako je zaljubljen, rado prenijeti i svojoj partnerki, sa kojom želi nastaviti da istražuje i dalje i pružiće joj priliku da se prvenstveno posveti sebi.

 

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.